- Liittynyt
- 7.10.2002
- Viestejä
- 2 075
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Siis noista lähteistä on kumminkin vaikea saada offilla riittävästi hiilaria ellei palautusjuomaan iske 200g maltoa ja syö 3 kiloa kaikkea noita, paljonko siis hiilarit ovat offilla? IMO kyllä offille kuuluu viljatuotteet, tosin jos haluaa pysyä kireenä offillakin niin sitten, tosin kyllä hiilaria kuluu ja tarvitsee aina kovempaan ja kovempaan treenaamiseen.tässä offilla minä en käytä viljatuotteita lainkaan normipäivinä.hiilarit tulee vaan palkkarista,vihanneksista ja hedelmistä.
Joo, hiilarit oli "keinotekoisen" korkealla, mutta siitä huolimatta tulokset olivat erittäin positiiiviset, ja noi elukat on ihmisten jälkeen toiseksi parhaita kohteita tutkittavaksi samantyyppisen metabolian vuoksi.
No jos oikeasti haluat syödä 400 grammaa hiilareita päivässä, niin silloin kyllä käytännössä kannattaa vetää leipää, riisiä ja pastaa. Ei tuota määrää kasviksista saa kasaan järkevästi. Tietysti sitten voisi kysyä, että mihin tarvitset tuota hiilaria noin paljon? Jos hiilarin määrää vähennetään ja energiaa pitäisi saada saman verran kuin ennenkin, niin ei muuta kuin rasvaa naamariin.Pitäisikö tästä nyt päätellä, että heitetään ruisleivät, riisit ja makaroonit helvettiin ja kiskotaan hiilarit perunasta (tai ei varmaan näitäkään saa syödä), tomaatista ja omenoista? Voin kuvitella mihin kuntoon vatsa menee, kun kiskon päivässä kilon omenoita, pari kiloa pottuja ja vähän mansikoita päälle. Treenipäivänä kun nuo hiilarit huitelee 400g:n kieppeillä. Vai pitäisikö sitten vain hörppiä rypsäriä 150-200g? Jostain ne kalorit kuitenkin tarvitaan ja proteiini tulee "kalliiksi" kun mennään yli 300g päiväannoksiin.
Jep, lähinnä mietin tuota ruokavaliota yhdistettynä massan hankintaan, mikä olisi melko hankala yhdistelmä. Protskua kiskon jotain 200-280g päivässä, riippuen treeneistä ja siitä mitä sattuu innostumaan kokkaamaan. Jos kalorit on jossain 3800kcal, se tekisi päivittäisestä rasvamäärästä melko suuren, jos käytetään hiilareina kevyehköjä lähteitä.on totta ,että protsku tulee kalliiksi,mutta eipä sitä lihaa muullakaan oikein saa.ja jos haluu kasvaa niin ei voi mitään.ite syön 200g päivässä.
eikö se sopiva määrä ollu n.3.5xpainosi hyvä jaettuna 6 aterialle.
mulle tää sopii.aluksi saattaa olla tyhjä ja heikko olo kun lihasten glykogeenivarastot tyhjenee..
Mun kroppa tykkää hiilareista, syön lähinnä juuri riisiä ja pastaa. Välillä tummaa välillä vaaleaa. Mutta tosiaan, tuntuu aineenvaihdunta pysyvän kovemmalla tasolla ja rasvaa kertyvän vähemmän kun kiskoo hiilareita reippaammin treenipäivänä. Mulla ei esimerkiksi tule väsyä hiilareista. Välipäivinä sitten makrot menee enemmän Zonen mukaan ja hiilarit on siellä 270-300g välillä, rasvaa melko tasaisesti 80-90g päivästä riippumatta. En tiedä tarvitsisinko hiilaria noin paljon, mutta näin se homma tuntuu parhaiten etenevän. Toisaalta myös hiilarien muuttaminen rasvaksi kuluttaa itsessään jo hieman energiaa ja tällä olen ainakin osittain perustellut suurempaa hiilarimäärää itselleni. Dieetti sitten toki asia erikseen.No jos oikeasti haluat syödä 400 grammaa hiilareita päivässä, niin silloin kyllä käytännössä kannattaa vetää leipää, riisiä ja pastaa. Ei tuota määrää kasviksista saa kasaan järkevästi. Tietysti sitten voisi kysyä, että mihin tarvitset tuota hiilaria noin paljon? Jos hiilarin määrää vähennetään ja energiaa pitäisi saada saman verran kuin ennenkin, niin ei muuta kuin rasvaa naamariin.
Jep, lähinnä mietin tuota ruokavaliota yhdistettynä massan hankintaan, mikä olisi melko hankala yhdistelmä. Protskua kiskon jotain 200-280g päivässä, riippuen treeneistä ja siitä mitä sattuu innostumaan kokkaamaan. Jos kalorit on jossain 3800kcal, se tekisi päivittäisestä rasvamäärästä melko suuren, jos käytetään hiilareina kevyehköjä lähteitä.
Ne olivat esimerkin luontoisesti tuossa siitä, mitä pitäisi korvata ja millä.
Jaa jaa, ei ku kysyin vaan, että miten jaksaa offilla kehittää sarjapainoja tai volyymia jos hiilaria ei tule kunnon lähteistä esim. viljatuoteista jne, tosin taitaa olla niin, että Luomuporkkana on one of a kind ihminen ja tuo on hänelle paras vaihtoehto.NGV: mitkään puhdistetut ravintoaineet, siis proteiinijauheet tai etenkään malto eivät kuulu paleoruokavalioon. No ehkä punttaava paleo voisi maltillisen proteiinidrinksun imaista treenin päälle, mutta ei tosiaan parinsadan gramman hiilarilisällä
Eihän yötä vasten pidä hirveesti hiilaria koneeseen tunkea ellei ole treenannut juuri sitä ennen ja on pakko mennä tutimaa.pasta on aika raskas hiilarilähde,parhaiten se toiminee ennen ja jälkeen treenin,ei kuitenkaan yötä vasten.
Totta totta, mutta ei sitä "paskaa" tarvitse vetää niin usein, tosin ihmettelen, että miten voi olla nälkä 24/7 jos syö kumminkin ylikulutuksen ja hidas hiilarihan pitäisi pitää 99,9999% ihmisistä kylläisinä, näköjään Luomuporkkana on ihan erikois tapaus.kun vedän paskaa,vedän parit muffinssit ja dallaspullat,seurauksena näppyjä,mahan turvotusta,vasymystä,flegmaattisuutta,loputonta syömishimoa...mutta minkäs teet,pakko saada joskus
Hmm ei sitten ikinä mitään tankkauspäiviä offilla jollain tankaat lihasten glykogeeniset varastot täytee jotta jaksaisi? Vaikee kuvitella ja varsinkin offilla, dietillähän tuon ymmärtäisi, viimeistään tässä vaiheessa tulin siihen tulokseen, että Nyyssölän pariskunta ei oo tästä mooilmosta vaan jostain bodyplaneetalta.mulle tää sopii.aluksi saattaa olla tyhjä ja heikko olo kun lihasten glykogeenivarastot tyhjenee.
Mark Sisson sanoi:So what is the right amount of carbohydrate? I don’t know…but I do know that, unless you are an active athlete, it’s not 400 grams a day. It’s not 300 grams a day. It’s probably 150-200 grams a day maximum. And most of that should be in the form of vegetables. Not grains, potatoes, sugars, breads, pastas, desserts, soft drinks or even that now-popular “juicing”. You should get most of your carbs from veggies and you’ll be healthier, more satisfied, have more stable energy throughout the day and you’ll be more “regular.”
If you are an athlete, or fancy yourself one such that you train more than an hour a day, you’ll get more energy from higher amounts of carbs, but you’ll pay a price in greater oxidative damage. Like anything in life, it becomes a cost/benefit analysis. Are bragging rights today more important than excellent health in 20 years? Your call.
Cut to modern man who has adopted sugar and processed simple carbs as his number one source of calories, largely because it is so prevalent and cheap. This presents that huge problem of disposal and, hence, the fat storage solution. Ironically, people on a restricted 2,000 calorie-a-day diet will still heed the advice of guys like Drs. John McDougall or Dean Ornish and take in 80% (1600 calories or 400 grams) a day of carbs. That’s still WAY more than we were designed to handle. Consequently, these people become “skinny fat.”
Great questions from Darwinian and DemecJ02. How do we judge carbohydrate intake? That carbo loading reference had to do with the fact that athletes try to add extra glycogen (stored glucose) before an endurance event to extend the performance window. They do this by consuming extra carbohydrates in the days prior to the event. Unfortunately, since the liver can only hold 100 grams of glycogen and the muscles can only hold 250 to 400 grams, any loading effect ultimately delivers relatively small performance gains. You are far better off training your body to more efficiently burn fats at relatively higher outputs. My point here is that even an athlete fully depleted of glycogen (as after a long hard workout) really only needs 600 grams of carbohydrate over the next 24 hours to maximize storage. It doesn’t take that much. Yet I see average non-athletic citizens eating that amount – and more - daily. Clearly, these folks are not burning off their glycogen stores, so they are consuming hundreds of excess carbohydrate grams each day – well beyond what their actual requirements are. The result is more and bigger fat cells.