Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Maito ja muistaakseni myös kananmuna aiheuttaa samantapaisen kalvon vatsaan jolloin imeytymineen hidastuu.
:lol2: Palarin hyvä maku ja lihasten kehittyminen eivät sulje toisiaan mitenkään pois. Ihan turhaa machoilua.palarin ei sitten kuulu maistua hyvältä vaan kasvattaa niitä lihaksia, näin ainakin täälläpäin.
Ihan pieni vinkki vaan. Tai itselleni suurin vinkki palarin suhteen.. Tehkää palari siitä hydrolisoidusta herasta, niin imeytyy paaaaaljoooon nopeammin ja potkii kuin tauti.. ja puolen tunnin sisällä voikin sitten jo vetää ruokaa. niin ja palarin ei sitten kuulu maistua hyvältä vaan kasvattaa niitä lihaksia, näin ainakin täälläpäin.
Ja toinen asia, että monesti noita hydroja ei markkinoida suurelle yleisölle siitä syystä, että ne ovat pahaa. Nykyään maku, ja erittäin perusteettomat lupaukset ovat ajaneet tuotteiden toimivuuden edelle tässä busineksessa. Onneksi ainakin Pakkotoisto näyttää myyvän hydroa..
a. Se on hydrolysoitu
b. Ei tietenkään minkää palkkarin pidä hyvältä maistua. Ja vaikka olisikin joku halpa ja maukas maustamisvaihtoehto, niin sitä ei voi periaatteen vuoksi pistää palkkariin vaikka kirveellä vaadittaisiin.
c. Onko joku huomannut ihan oikeasti omasta kokemuksesta, että se imeytyminen hidastuu erittäin radikaalista maidon kanssa vai meneekö mappiin liika hifistely?
d. Miksei markkinoida? Saahan niitä nyt kaupasta kuin kaupasta.
Aika hauskaa tuo palarijuttu aina. Periaattees voi kyllä maustaa tai ostaa maustettua mutta joku periaate senkin estää. Vittu mä oon kova jätkä sekoittelen herat tiskivetee enkä voi maustaa koska oon niin kova (HC) jätkä.
edit. joo vastasin joEdit. Ei sittenkään mitää Sammyt vastasi jo.
:lol2: Palarin hyvä maku ja lihasten kehittyminen eivät sulje toisiaan mitenkään pois. Ihan turhaa machoilua.
Ei niin että mun palkkari olisi maustettu. Se tosin johtuu ihan siitä, että maustetut on niin sairaan makeita (Optimumin 100% Whey minttusuklaana tosin on poikkeus) että niiden litkiminen alkaa ällöttää jossain vaiheessa. Maustamaton whey on sopivan neutraali maku. Eiköhän hydron menekki ole vähäistä ihan sen vuoksi, että se maistuu pahalle ja siitä saatava konkreettinen hyöty perusheraan verrattuna on minimaalinen eikä vastaa mitenkään sen korkeampaa hintaa.
Joo. Ostin kerran pakkiksella myynnissä olevaa hydroa kun halusin kokeilla miltä se "wheysaatana" oikein maistuu. En havainnut mitään eroa vatsan tyhjentymisessä.Joo onhan tuo hinta melko suolainen, mutta mulla ei ainakaan isolaatti tai konsentraatti imeydy heti mahasta, jonka takia treeninjälkeinen kiinteä ateria lykkääntyy sen tunnin, kun on maha niin turvoksissa noista.. En sitä kiistä, etteikö konsentraatti tai isolaatti voisi jollain ihmisillä imeytyä nopeammin kuin minulla. Oletko kokeillut hydroa?:whip:
Joo. Ostin kerran pakkiksella myynnissä olevaa hydroa kun halusin kokeilla miltä se "wheysaatana" oikein maistuu. En havainnut mitään eroa vatsan tyhjentymisessä.
Onko sulla muuten hiilaria siinä sun palkkarissa? Hiilari on ainakin mulla se joka pöhöttää ja tukkii vatsaa treenin jälkeen. Joskus kikkailin sillä tavalla että otin pelkät proteiinit heti treenin jälkeen ja sitten puolen tunnin päästä proteiinia+hiilaria (1:1). Pöhötys väheni mutta en jaksanut kikkailla tuon kanssa pidempään.
Jos tuo imeytymisnopeus kovin huolettaa, niin kannattaa ottaa ihan normiproteiinia ennen treeniä niin on aminohappoja kierrossa treenin aikana ja vielä treenin lopullakin. Silloin ei ole niin väliä että meneekö ne palkkariproteiinit heti vai tunnin sisällä kiertoon.
Itse odottelen mielelläni treenin ja palkkarin jälkeen parikin tuntia ennen kuin käyn syömässä. Tuon ajan valuu muutenkin jälkihiki (varsinkin jos pyöräilin salille ja salilta pois) eikä syöminen olisi tuolloin kovin kivaa.
1 dl Maustettua heraa
1 dl maltoa
10 g glutamiinia