- Liittynyt
- 28.10.2002
- Viestejä
- 8 220
Tähän kerätään ja lisätään pelkkiä reseptejä ja jos mahdollista ravintoarvotkin.
Ei kommentointeja tai kysymyksiä, vaan pelkkiä reseptejä.
Siisti ulkoasu olisi tärkeä. Ruoan nimi isoilla kirjaimilla, jotta selatessa sopiva ruoka löytyisi helpommin.
Laitan tähän alkuun esimerkin kivasta kastikkeesta.
KASVISPASTAKASTIKE
4 dl tomaattimurskaa
2 dl vettä
1 kesäkurpitsa
1 porkkana
1 sipuli
1 paprika
1/2 purjo
tilkka öljyä
2 rkl Worchesterikastiketta
2 rkl soijakastiketta
1 rkl chilikastiketta
2 tl basilikaa
1 tl kirveliä
ripaus yrttisuolaa
maun mukaan chili-mausteseosta
ripaus muskottia
Esikäsittele ja pilko kasvikset. Laita kattilan pohjalle tilkka öljyä. Lisää pilkotut kasvikset ja freesaa niitä hetki.
Lisää kattilaan tomaattimurska, vesi, worchesterikastike, soija- ja chilikastikkeet. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Lisää mausteet, sekoita ja tarkista maku.
Kun kasvikset ovat pehmeitä kastike on valmista. Vältä turhaa sekoittamista, jotta kasvikset eivät "survoontuisi".
(www.finfood.fi)
Ei kommentointeja tai kysymyksiä, vaan pelkkiä reseptejä.
Siisti ulkoasu olisi tärkeä. Ruoan nimi isoilla kirjaimilla, jotta selatessa sopiva ruoka löytyisi helpommin.
Laitan tähän alkuun esimerkin kivasta kastikkeesta.
KASVISPASTAKASTIKE
4 dl tomaattimurskaa
2 dl vettä
1 kesäkurpitsa
1 porkkana
1 sipuli
1 paprika
1/2 purjo
tilkka öljyä
2 rkl Worchesterikastiketta
2 rkl soijakastiketta
1 rkl chilikastiketta
2 tl basilikaa
1 tl kirveliä
ripaus yrttisuolaa
maun mukaan chili-mausteseosta
ripaus muskottia
Esikäsittele ja pilko kasvikset. Laita kattilan pohjalle tilkka öljyä. Lisää pilkotut kasvikset ja freesaa niitä hetki.
Lisää kattilaan tomaattimurska, vesi, worchesterikastike, soija- ja chilikastikkeet. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Lisää mausteet, sekoita ja tarkista maku.
Kun kasvikset ovat pehmeitä kastike on valmista. Vältä turhaa sekoittamista, jotta kasvikset eivät "survoontuisi".
(www.finfood.fi)