Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Joo, mulla ois tuo koko höskä paremmassa muodossa ja siinä olisi jopa pari reseptiä lisää ;) eli odotteles niin eiköhän se postailla tässä pianGrim Reaper sanoi:Olisiko mahdollista laittaa reseptien nimet vaikka boldilla, jotta listaa olisi helpompi lukea/selata?
Done, pistin mailia.Mike sanoi:Tehään FAQiin oma osio resepteille, juha1 vääntää ne tekstifiluksi
Nyt ne on Mikellä ja ei auta muu kuin odotella kun hän ne "julkaisee" uudelleenGrim Reaper sanoi:Olisiko mahdollista laittaa reseptien nimet vaikka boldilla, jotta listaa olisi helpompi lukea/selata?
Kertokaas nopeesti mikä on hyvä sisälämpötila porsaan sisäfileelle uunissa?? Olisko 60-65c hyvä vai pitääkö olla kypsempi. Muistaisin että sisäfile ei tartte olla nii kypsää ku ulkofile..
Possu voi sisältää kaikkea paskaa....heheh...trikiiniä tai jotain...
Tähän vosi lisätä vielä maapähkinäreseptit.
Osta kilon pussi maapähkinöitä.
1. Voit syödä näitä suoraan. Ovat hyviä maustamattomanakin.
2. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Ripottele hieman suolaa pannun pohjalle. Kaada pannun pohjan koon verran pähkinät tasaiseksi kerrokseksi. laske pannun lämpötilaa, jottei pähkinät pala. Kääntele pähkinöitä väliajoin. Kannattaa käyttää kakkospannua. Näin et saa niin supersuolaisia suolapähkinöitä, mita kaupassa myydään. Paprikajauheet voivat tuode pikantin maun.
3. Oman myslin saa tehtyä helposti hakkaamalla tuoreita maapähkinöitä murskaksi. Lisäksi lisää kaurahiutaleita, pellavansiemeniä, herajauhetta ja rusinoita. Maun mukaan, mutta kaurahiutaleet ovat pää-aines, sitten pähkinät, hera, rusinat ja lopuksi pellavasiemenrouhe. Pitemmällle tutekehityksessä ja maun parantamiseksi voit lisätä vehnälesettä mukaan. Nauti rasvattoman maidon kera ja lisämakeuta baananilla, marjoilla, makeutusaineella tai ihan sokerilla.
MASSAPIZZA 5000
Veivaa pohjataikina (1 hiivapaketti vielä sekaan)
Levitä uunipellilla ja anna nousta hetken
Sekoita lasissa pohjan päälle tuleva sekoitus: 1 prk tomaattipyrettä, liraus öljyä, tabascoa ja vetta
Lisää täyte (ei vielä juustoa)
Laita uuniin 225°C noin puoli tuntia
Lisää juustoraasteet
Laita takaisin uuniin kunnes juusto on sulanut
Mausta oreganolla (/pizzamausteella) ja anna jäähtyä jonkin aikaa
Nautitaan 1 kpl päivässä