Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
4kg kinkku pitäs heittää kohta uuniin..Eiköhän siitä paripäivää syö
Tuliskohan muuten paistopussissa mehukkaampi?
En ol koskaan käyttäny, aattelin jos nyt koittas.
aina paistopussiin kinkut, isommatkin tulee kosteaa...
4kg kinkku pitäs heittää kohta uuniin..Eiköhän siitä paripäivää syö
Tuliskohan muuten paistopussissa mehukkaampi?
En ol koskaan käyttäny, aattelin jos nyt koittas.
Just eilen paistelin 3kg kinkun paistopussissa, melkein litran verran lientä tuli - oli näppärä kaataa siitä kulmaan leikatusta aukosta suoraan tyhjään maitopurkkiin.
Samalla kertaa uunissa oli (omassa pussissaan) 2.5kg kalkkunan juhlarulla, siitä nestettä irtos n. desi...
Pehmeä ja murea lopputulos molemmissa, kannatan kyllä ehdottomasti pussin käyttöä - ja siistiäkin mokoman käyttö on!
Tääki on vähä niin ja näin. Ite en ainakaan luota pelkästään pussiin vaan kyllä sinne uunin pohjalle kannattaa laittaa joku vati. Kerran on itellä vuotanu tuollanen pussi ja voi jumalauta sitä sotkua jos vaan ei ole kunnon kippo alla
Noniin, nyt on kuorrutettu ja maisteltu... Siga oli täydelliset 88 astetta, kun nappasin sen uunista (ei tartte kertoa, että pitäis olla 75-80 astetta) en tosiaan tykkää kinkusta, jonka koostumus vastaa graavilohta :DJust otin kinkun uunista. Kohta pääsee kuoruttamaan ja maistelemaan.