Onko raejuusto epäsuosittu?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja RegeX
  • Aloitettu Aloitettu
mulgu sanoi:
...Ja sitten alkuperäiseen asiaan palatakseni: opiskelin Englannin maalla pari vuotta sitten ja ostin kaupasta pari purkkia Cottage Cheesea. Hyi s**t*n*. Kahdesta purkista 1 3/4 jäi jääkaappiin odottamaan vanhentumista. No, muutenkin englantilainen ruoka oli vähän, sanoisinko, schaissea. (<- melkein saksaa..)

Samaa mieltä, raejuusto Englannin maalla muistuttaa koostumukseltaan maustamattoman jogurtin ja raejuuston sekoitusta ja maistuu erittäin omituiselta. Pari purkkia laatan partaalla syötyäni huomasin siinä mällissä raejuustomaisia papanoita-->huuhtelu läviköllä ja oikeaa raejuustoa jäi n. 1/2 prk. Tämä "tuotos" maistui kuitenkin aika kumiselta, mutta meni jogurtin kanssa irvistelemättä.

Tesco:sta saa myös saksalaista rahkaa (quark) sinivalkoisissa purkeissa, joten eivät asiat niin huonosti olekaan :thumbs:
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
oliiviöljyä, mustapippuria, oreganoa, basilikaa, pestokastiketta.

Mehun, kanelin tai suolan laittaminen raejuustoon kuulostaa väh.. paljonkin.. tuota..
 
Nyt menee kyllä topicin vierestä , mutta miten saa rahkan maistumaan hyvältä? Valmiiksi maustettuja ei löydy laktoosittomana/erittäin vähälaktoosisina. Olen jos jonkin sortin mehusoppaa koittanut mutta aina ällötys tulee esiin kun se rahka sieltä seasta maistuu. Rahkaa tekisi mieli alkaa syömään kun tuo raejuusto on hieman tyyristä näinä päivinä
 
Itse laitan raejuuston joukkoon purkillisen ananaspaloja :kuola: . Rahkan saat maustettua hyvin erimakuisilla Funlight tiivisteillä, ne poistavat hyvin rahkan happaman maun!
 
Raejuusto ja rahka ovat herkkuja verrattuna intin leireillä saatavaan "sulju säkkiin", mitä piti ite trangiassa kypsentää. Varmasti jotain rotan lihaa pistäneet sinne.

:urjo:
 
Gillyn raejuustoresepti takavuosilta: Raejuusto maustetaan valkosipulilla (ei mitään jauhetta, vaan ihan ehta kynsi paloiteltuna - tai useampi), soijakastikkeella ja tabascolla. Ja nautitaan siis suoraan purkista, tottakai. Ei meinaan juurikaan raejuuston oma maku enää erotu :D
 
Gillyanne sanoi:
Gillyn raejuustoresepti takavuosilta: Raejuusto maustetaan valkosipulilla (ei mitään jauhetta, vaan ihan ehta kynsi paloiteltuna - tai useampi), soijakastikkeella ja tabascolla. Ja nautitaan siis suoraan purkista, tottakai. Ei meinaan juurikaan raejuuston oma maku enää erotu :D

Tuolla kombolla varmaan saa salillakin paremmin tilaa :D
 
Olenko tosiaan vähemmistön edustaja, kun mielestäni raejuuston (Valio 2% maustamaton) maku on taivaallinen?

Muiden valmistajien (poislue Milbona, joka ilmeisesti ostaa taas raejuustonsa valiolta) raejuustot ovat sitten sanoinkuvaamatonta yökötystä, ja tähän kuuluu myös valion rasvaton versio. Ainoa korvike, joka menee edes etäisesti, on Arla (Keso), mutta sekin on liian puuromaista makuuni. Pesto- ja oliivimaustetut Kesot ovat kyllä hyviä.
 
Täytyy sanoa, että itse Ruotsissa asuvana, on kyllä useampaan kertaan tullut kaivattua Valion tai minkä tahansa muunkin Suomalaisen valmistajan "kuivia" raejuustoja. Täällä on meinaa käytännössä tuo Arlan Keso ainoa vaihtoehto. On tosiaan aika kittiä ja ravintoarvot alkavat jo olemaan vähän niin ja näin: prot. 11 rasv. 4,5.
 
setae sanoi:
Olenko tosiaan vähemmistön edustaja, kun mielestäni raejuuston (Valio 2% maustamaton) maku on taivaallinen?

Hep!
Myös yksi Valion raejuuston kannattaja. Ja nimenomaan tuo 2%, rasvaton ja muiden valmistajien raejuustot on uskomatonta paskaa.
 
valion 2% raejuustoa menee parit purkit päivässä :kuola:

Kätevä ruoka jonka valmistamiseen/syömiseen menee 5min on :
pirkka broilerikiusausta sellanen juttu, 250g, se mikroon.
sitten kun se tulee mikrosta niin kippaat päälle raejuustopurkin.
sitten syödään appelssiinimehun ja ruisleivän+makkaran kanssa :kuola:
 
Raejuustoahan kannattaa ihmeessä tunkea lämpimän ruuan viereen lautaselle. Myös Vaasan ruispalojen päällä maistuu erittäin hyvältä. Valion raejuusto tietysti on parasta.
 
Aina lämpimän ruuan kanssa syön joku 200g. Ei se muuten mee kyllä alas mutta tossa ruuan kanssa se on tossa se on tosi hyvä lisä. Nykyään on melkein pakko olla raejuustoa ku syö kotona.
 
Tätä Lidl:in raejuustoa (en muista merkkiä, mut halpaa) tulee toisinaan käytettyä ja se on sellasta "kermaista", ei kuivaa. Purkki puuron sekaan -ei tarvii voisilmää eikä suolaa, maku ajaa about saman asian ja purkillinen katoaa suuhun helposti.
 
onks mun makuhermot sitten menneet ku sanotte, että Valion 2% on ainoa syötävä raejuusto, meinaan en erota makua Ingmannin raejuustoon verrattuna ollenkaan. Ton Valion rasvattoman nyt sentään vielä erottaa :)
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom