- Liittynyt
- 10.3.2005
- Viestejä
- 20
Surffailin netissä ja katsoin erilaisia kehonrakentajille tarkoitettuja proteiinipitoisia ruokavalioita, ja huomasin että en löytänyt niistä juuri lainkaan raejuustoa(cottage cheese).
Rasvattomassa Valion raejuustossa näyttää kuitenkin olevan mainiot ravintoarvot:
/100g:
energiaa:80kcal
Proteiinia:18g
Hiilihydraatti:2g
Rasvaa:0.3g
Miksi esim. tonnikala on paljon suositumpi kuin raejuusto? Puuttuuko raejuustosta jotain oleellisia aminohappoja, vai mistä se johtuu että sitä ei syödä enemmän?
Rasvattomassa Valion raejuustossa näyttää kuitenkin olevan mainiot ravintoarvot:
/100g:
energiaa:80kcal
Proteiinia:18g
Hiilihydraatti:2g
Rasvaa:0.3g
Miksi esim. tonnikala on paljon suositumpi kuin raejuusto? Puuttuuko raejuustosta jotain oleellisia aminohappoja, vai mistä se johtuu että sitä ei syödä enemmän?