- Liittynyt
- 21.7.2008
- Viestejä
- 7
- Ikä
- 46
Hohhoijaa, mikä kokkailuhetki taas takana :D Eihän tälle tilanteelle voi oikein muuta kuin irvistää, kun keittiössä katsoo ympärilleen. Päätin rohkaistua rahkalettujen suhteen, väsäilin taikinan ja ajattelin, että tuuppaan sen vohvelirautaan, niin tulee helpommin. Noh, taikina paloi rautaan kiinni. Seuraavaa koitin paistinpannulla ja se paloi toiselta puolelta ja jäi ihan valkoiseksi sisältä :D Maku oli kuitenkin ihan hyvä, eli jos vaan keksin ratkaisun mustumisongelmaan, niin kyllä siitä hyvä tulee.
Tämän jälkeen päätin, että jotainhan tässä on kuitenkin syötävä ja koska olen aina mietiskellyt miltä paprikat maistuu paistettuna, silppusin niitä vähän pannulle kasviöljyn kera. Noh, paskaltahan ne maistui. Ajattelin, että maku siitä paranisi, jos heitän joukkoon vaikka vähän mustapippuria. Noh, lopputuloksena paskaa joka maistui mustapippurille =D Aina ei tiiä, et pitäiskö itkeä vai nauraa, mutta jatkossa ainakin tiedän syöväni paprikan raakana.
Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin, maistoin äsken elämäni ensimmäistä kertaa kesäkurpitsaa (joka ei maistunut miltään).
Tämän jälkeen päätin, että jotainhan tässä on kuitenkin syötävä ja koska olen aina mietiskellyt miltä paprikat maistuu paistettuna, silppusin niitä vähän pannulle kasviöljyn kera. Noh, paskaltahan ne maistui. Ajattelin, että maku siitä paranisi, jos heitän joukkoon vaikka vähän mustapippuria. Noh, lopputuloksena paskaa joka maistui mustapippurille =D Aina ei tiiä, et pitäiskö itkeä vai nauraa, mutta jatkossa ainakin tiedän syöväni paprikan raakana.
Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin, maistoin äsken elämäni ensimmäistä kertaa kesäkurpitsaa (joka ei maistunut miltään).