Miten EEA ja valkuainen tässä kohtaa tasavertaset? Valkuaisessa ei kuitenkaan ole käsittääkseni sen enempää välttämättömiä aminohappoja kun vaikkapa lihassa tai herassa joita siis menee kuitenki joka aterialla käsittääkseni muutenki? Samasta syystä EAA:n tarpeellisuus vähän kyseenalainen (varsinki jos nostais proteiinin määrän lihasta/herasta vaan yksinkertasesti vähän korkeemmaks per ateria), mutta sen siihen ei nyt tarvii mennä
Toivottavasti vastaus on muu kuin, että teen näin, koska Pulkkinen niin ohjeistaa :D Ei sillä, että siinä ois mitään väärää, mutta toivottavasti ois tuosta jotain perusteluita sullekki kertonu.
Niinkö se Pulkkinen on sanonu? Min en oo tuollasesta kyllä kuullu o_O
Minusta ainaki valkuaisessa on enemmän aminohappoja ku esim kanassa Punaistalihaa en syö ollenkaan. Punaisessa lihassa taas on enemmän aminohappoja kuin kanassa? Tuossa haetaan vaan sitä että aminohappoketju pysyis hyvänä koko päivän