Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO

"Tuloja jää saamatta laskennallisesti yli 250 000 euroa joka kuukausi"

Hieman kiinnostaisi nähdä miten tuo on laskettu, koska;

"Kansallismuseo tarvitsee ylijohtaja Anttilan mukaan jatkossa noin miljoona euroa aiempaa enemmän rahoitusta joka vuosi"
"Lisäksi museo tarvitsisi ylijohtajan mukaan yhteensä 3,8 miljoonan euron potin, joka korvaisi remontin ajan tulonmenetykset"



Kommunistisen Yleisration jutusta saa sen kuvan että homma on hyvääpisnestä, mutta museon pyörittäminen vaatii verorahoja ns vitusti hehe.
 
Välillä hyviä uutisia.


Täytynee käyttää pikemmiten sähköpyörä huollossa ja vaihdattaa nastarenkaat. Sitäpaitsi jarrupalat on sen verran kuluneet, että alamäessä meinaa pysähtyminen venyä hieman turhan pitkäksi. Jiihuuuuuuu.
 
Jaa, voi kai se olla tarpeellinen huomautus tämäkin

1000031720.webp
 
Olipahan taas töihintulo tänään. Ensmmäinen reitti oli suljettu. Sitten lähdin kiertoreitille ja tuli peräänajo, suoraan kuin Kummelista.
Tumma kuljettaja lasautti surutta pysähdyksissä olevan auton perään. Autot lyhenivät puoli metriä. Kun hän sai autonsa oven auki ja tukka pystyssä kömmittyä vaivoin pihalle, pääsi kabiinista ilmoille iso höyrypilvi. Katsoin jo, että onko auto tulessa. No, eipä näyttänyt vakavia vammoja ainakaan tulleen tuossa kohtaa.
 
Jos nyt koittaisi ryhdistäytyä jatkaa noita keskeneräisiä projekteja. Eli mars miesten lelukauppaan ostamaan lisää roinaa.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom