Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO

"Tuloja jää saamatta laskennallisesti yli 250 000 euroa joka kuukausi"

Hieman kiinnostaisi nähdä miten tuo on laskettu, koska;

"Kansallismuseo tarvitsee ylijohtaja Anttilan mukaan jatkossa noin miljoona euroa aiempaa enemmän rahoitusta joka vuosi"
"Lisäksi museo tarvitsisi ylijohtajan mukaan yhteensä 3,8 miljoonan euron potin, joka korvaisi remontin ajan tulonmenetykset"



Kommunistisen Yleisration jutusta saa sen kuvan että homma on hyvääpisnestä, mutta museon pyörittäminen vaatii verorahoja ns vitusti hehe.
 
Välillä hyviä uutisia.


Täytynee käyttää pikemmiten sähköpyörä huollossa ja vaihdattaa nastarenkaat. Sitäpaitsi jarrupalat on sen verran kuluneet, että alamäessä meinaa pysähtyminen venyä hieman turhan pitkäksi. Jiihuuuuuuu.
 
Jaa, voi kai se olla tarpeellinen huomautus tämäkin

1000031720.webp
 
Olipahan taas töihintulo tänään. Ensmmäinen reitti oli suljettu. Sitten lähdin kiertoreitille ja tuli peräänajo, suoraan kuin Kummelista.
Tumma kuljettaja lasautti surutta pysähdyksissä olevan auton perään. Autot lyhenivät puoli metriä. Kun hän sai autonsa oven auki ja tukka pystyssä kömmittyä vaivoin pihalle, pääsi kabiinista ilmoille iso höyrypilvi. Katsoin jo, että onko auto tulessa. No, eipä näyttänyt vakavia vammoja ainakaan tulleen tuossa kohtaa.
 
Jehovat tms. kävi ovella.

"Tiedätkö mistä löytyvät vastaukset elämän suuriin kysymyksiin?"

"Joo. Pekka Siitoimen hengentiedekirjallisuudesta."

"[Öh] Kukas hän oli?"

"No Suomen tunnetuin satanisti."

"[Öh. Köh. ] Saataisiinko kuitenkin näyttää sinulle yksi muutaman minuutin video?"

"Ette saa vaan lopetetaan tämä keskustelu."


Yleensä yritän olla asiallinen hihhuleitakin kohtaan, mutta tänään ei jotenkin jaksanut.
 
Tuohon kansallismuseon heikkoon kiinnostavuuteen ja tuottoon, niin pitäisikö laittaa sinne oikein reteä Pekka Siitoin näyttely? Ja ulkopuolelle mainokseksi 3:1 näköispatsas herrasta itsestään punaisessa paidassa isolla logolla tervehtimään reippaasti ohikulkijoita? Varmasti olisi pitkä jono japanialaisia kamerat räpsyen siellä heti aamusta ja herättäisi kiinnostusta ihan kantaväestössäkin, palstaamme myöten. Mahdollisesti jopa kv-lehdistö kiinnostuisi.
 
Keskustassa pyöri mormoneja ovelta ovelle, mutta ei oo täällä näkynyt. Ne oli oikein siististi vähän niinku koulupuvuissa ja joku asiakirjasalkku suunnilleen kainalossa. Jehovat kulkee vaan tylsästi arkivaatteissa.

Viimeksi tais käydä joku Lääkärit ilman rajoja -kaiffari keräämässä heille rahaa, mutta tuli pimputtelemaan kesken duunien, niin torppasin aika nopsaan.

Note to self: tee jotain ovikellolle, jonka nappula jää pohjaan ja sit vituttaa kuunnella surinaa.
 
Joko olet siirtynyt kuparikantaan vai meneekö ihan lyijy-mönttipäillä. Kyllä se vain niin taitaa olla että 308 reikäisissä 12g ja varsinkin 13g Oryx on varmempia kaatajia, kuin kupariset.
Vielä tämä kausi menee 12 g megoilla tulpatuilla, jäljellä on 5 kpl. Kaapissa on ollut jo pari vuotta pari rasiaa 9,7 g Tarvaksia, mutta en ole saanut aikaiseksi kehitellä niihin latausta. Ajatus oli ladata nopeudet lähes tappiin, jos käynti on kohtuullista tasoa.
308 ei mielestäni kannata ihan raskaimpia luoteja käyttää kun jäävät niin hitaiksi, nuo umpiaineiset varsinkin vaativat vauhtia kunnolla avautuakseen. Minulla vähän rajoittaa yhden ruudin taktiikka, käytän N135 myös lintuaseen latauksissa.
 
Mie oon sen verran oppinu lapsuuessa, että kannattaa ne lakanapyykit ja imuroinnit vääntää alta pois vaikka väkisin ennen lomalle lähtöä, ettei sitte "rentouttavan" loman jälkeen tarvi heti alkaa noihin.
Tällä kertaa olikin helppoa kun Nainen ollu kotona, on vaan omat reissupyykit..
 
Jehovat tms. kävi ovella.

"Tiedätkö mistä löytyvät vastaukset elämän suuriin kysymyksiin?"

"Joo. Pekka Siitoimen hengentiedekirjallisuudesta."

"[Öh] Kukas hän oli?"

"No Suomen tunnetuin satanisti."

"[Öh. Köh. ] Saataisiinko kuitenkin näyttää sinulle yksi muutaman minuutin video?"

"Ette saa vaan lopetetaan tämä keskustelu."


Yleensä yritän olla asiallinen hihhuleitakin kohtaan, mutta tänään ei jotenkin jaksanut.
Tämän mallin etuna on, että pääsee pitkäksi aikaa mustalle listalle ja saa olla rauhassa.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom