Janpa
päk in pisnes
- Liittynyt
- 18.11.2005
- Viestejä
- 6 507
No pistät sen kannen heti kun oot ruskistanu ne kevyesti jos paistat/ruskistat pannulla.
Kato sitten ettet polta niitä ja sinne voi myös lisätä nestettä, jotakin minkä mausta pitää ja mikä sopii ruokaan, mutta elä lisää sitä sitten liikaa ettei tule mitään keittoa...
E. Ei jää raa'aksi jos et mitään 10cm halkaisijaltaan olevia file-rullia tee:D Aluksi pannulla ruskistus, sitten miedolla lämmöllä että ei pinta pala ja kypsyy sisältä, vähän samalla tavalla mitä kalaa paistaisit.
Kato sitten ettet polta niitä ja sinne voi myös lisätä nestettä, jotakin minkä mausta pitää ja mikä sopii ruokaan, mutta elä lisää sitä sitten liikaa ettei tule mitään keittoa...
E. Ei jää raa'aksi jos et mitään 10cm halkaisijaltaan olevia file-rullia tee:D Aluksi pannulla ruskistus, sitten miedolla lämmöllä että ei pinta pala ja kypsyy sisältä, vähän samalla tavalla mitä kalaa paistaisit.