Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Joo, noi on tosi helppo puhua itelleen

käsittääksen G puhunut itselleen myös massiivisen määrän pilua, mikä yhdessä ravinnossa voi olla vaikempaa?

vai onko se G:n tietty maine kiirinyt joka sitä pilua on tuonut puhumatta?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tässä kuussa taas epämääräisiä tulonlähteitä ja kaikkea ei viitsisi tunkea osakkeisiin. Voisi taas ostaa kämppään jonkun omituisen koristeen.
 
käsittääksen G puhunut itselleen myös massiivisen määrän pilua, mikä yhdessä ravinnossa voi olla vaikempaa?
Njaa, en ollu varma puhutaanko tästä ny ihan vakavissaan vai ei.. mutta siis:

On asioita, joita voi koittaa itelleen neuvotella, liksa ja lomat nyt etunenässä, kun uutta sopparia kirjoitellaan, mutta luontoisedut tarjotaan aina koko talolle (tai vähintään jollekin isommalle henkilöstöryhmälle) samanlaisina, enkä ole kuullut yhdestäkään tapauksesta, että niitä ruvettais kenenkään kanssa erikseen sopimaan.

muoksista. ts. ei tule kyllä tapahtumaan, että saisit puhuttua itelles täyden ravintoedun, jos firma ei sellaista tarjoa.
 
Se vielä puuttuisikin, että joutuisi neuvottelemaan jokaisesta etuudestakin henk.koht. hakijoiden kanssa. :hyper:
 
Ei pitäis nälkäisenä mennä ruokakauppaan, varsinkin ku tiedossa oli et tänään ei tarvi evästä tehdä kuin itselle. Mukaan tarttui 4kpl lihiksiä ja näille viel kaveriksi paneerattuja kanapihvejä 4kpl -> lämmitys grillissä, väliin sulatejuustoa ja eiku ääntäkohden. Hyvää oli, mut ei kyllä tarvi taas muutamaan vuoteen lihikseen tarttua.

Saattaa olla, et iltapala tulee tänään skipattua.
 
IMG_20240909_162730.webp
 
Johan tässä oltiin jo viikko töissä nii on hyvä aloittaa saikuttaminen. Kurkku oli yöllä niin kipee, ettei tiennyt miten sais nukuttua ja neljään asti menikin, että nukahti. Pahimmillaan hengittäminenkin sattui kurkkuun.

Onko nuo siis niistetty nenästä/kröhitty rööreistä vai Lääkärin Määräämää™ hoitoa?
 
Cathayn The Pier 1st class @ HKG. Täällä on vielä vanhan ajan lentomatkustamisen gloriaa. ”Suihkukoppi” on hyvän hotellin kylppärin tasoa ja ravintolassa pöytiintarjoilu mm. wagyu beeffin ja bordeauxin muodossa (of course sir you can have it twice, it’s a small plate). 2018 vintage Piperia, jota tarjoilijani vaati maistamaan kolmesta eri pullosta jne.

Palvelussa lennolla Cathay vs. Finski myös aika iso ero. Cathayllä SYD-HKG jokaikinen kabiinihenkilökuntaan kuuluva kävi esittelemässä itsensä ja kysymässä kuulumiset ja toiveet. ”Welcome mr leoko, sir, welcome onboard and nice to see you again”. Kovaa hommaa tämä työnteko, mutta ne matkustaa, jotka osaa.

IMG_1192.webp

IMG_1193.webp
IMG_1194.webp
 
03.30 huomenna herätys ja kentälle.
Tuttu tunne (aikataulusta päätellen ollaan kollegoja finskin suhteen). Pyrin välttämään noita ja matkustamaan edellisenä päivänä, jos pitää vetää kalvosulkeisia kovat kaulassa jossain päin Eurooppaa, mutta väkisinkin noita tulee silloin tällöin. Esim. lokakuussa x2, joista toinen tosin Euroopan ulkopuolelle.
 
Back
Ylös Bottom