- Liittynyt
- 30.4.2008
- Viestejä
- 34 569
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Suosittelisin viemään esimerkiksi Pakistaniin johonkin kadunvarteen paikalliselle sepälleKuinka huolissaan olisit @Lonewolf tuosta esikammion halkeamasta?
Näitähän on monenlaista näkemystä, jotkut sitä mieltä että kansi kiinni ja ajoa taas seuraavat puoli miljoonaa.
Minähän elin monta vuotta vuorottelemalla jauhelihaa ja kanansuikaletta, sellaista säkräfaissii ja dedikeissöniä parhaimmillaan.
Moni ei halua tehdä moista, eikä ole pakko vaikkakin helpottaa elämää hitosti.
Ripottele ny vähän hiekkaa kuitenkin.
Tää tehty ja on oma suosikki, niin dorkaa ihmistä ei ole joka pystyisi pilaamaan ja aikaa menee 5 minsaa.Jos ei halua kanazuikaletta eikä jauhelihaa, niin sithän se on kokolihaa.
Ite tehny aika usein silleen että lihaklöntsä kuutioiksi, paisto voissa uuninkestävässä kasarissa, potut (ja muut vihannekset) sekaan, purkki tomaattimurskaa, lihaliemi ja mausteet ja herbsit ja vettä että peittyy ja 4t uuniin. Jonkinlainen lihapata siis.
Joo se on kyllä hyvännäköstä hommaa kun moottoria kasataan hietikolla pyörineistä osista.Ripottele ny vähän hiekkaa kuitenkin.
Ja sandaalit jalkaan. Tankkitohvelit kai kelpaa myös.
Joo se on kyllä hyvännäköstä hommaa kun moottoria kasataan hietikolla pyörineistä osista.
Kyllähän se kun ne kierteellä tyhjään vatsaanÄkkiä kihahtaa hattuun muutama annos viiniä. Olipa hauskaa, saatan kuulla tästä vittuilua.
TAAS kysymys offarilaisille.
Ruokavinkki joka:
- nopea tehdä (ei koske esim. uunitusta, itse ruuan askartelu)
- makrot ns. kohdillaan, voi olla hiilariakin
- syötävää (eli kanansuikale + wokkivihannekset jätetään pois)
- sellainen minkä tumpelokin ohjeilla tekee
Soijarouhebolognese + riisi tai joku muu lisuke. Maustaa voi perinteisesti tai vaikka intiahenkisesti jeeralla, curryllä tms. Bonuksena, kasvisruokana järkyttää taatusti videoidesi katsojat.TAAS kysymys offarilaisille.
Ruokavinkki joka:
- nopea tehdä (ei koske esim. uunitusta, itse ruuan askartelu)
- makrot ns. kohdillaan, voi olla hiilariakin
- syötävää (eli kanansuikale + wokkivihannekset jätetään pois)
- sellainen minkä tumpelokin ohjeilla tekee
Minusta näiden ongelma arkiruokana ei-aktiiviselle kokille tuo tarvittavien aineisten määrä. Menee ensin tunti kaupassa, kun löytät jokaisen rehun ja purnukan. Sit saa heittää hetken päästä roskiin loput korianterit ja kaataa lopulta viemäriin kastikkeet, kun ei ollu käyttöä ja jääkaapista loppuu tila.LOHIBOWL
Vähemmän kalorisen saa kun laittaa vähemmän tai ei ollenkaan majoneesia. Korianterin jätän pois kaikesta Porkkana raakana ohuina siivuina sopii kans ihan hyvin. Kalan palat marinoitumaan teriakikastikkeeseen ajoissa
- 600 g kirjolohifileetä (nahka ja ruodot poistettu)
- 1 tl suolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
- 4 rkl teriyakikastiketta
- 4 rkl raastettua inkivääriä
- 4 tl seesamiöljyä
- 4 ps (à 250 g) kypsää valmisriisiä esim. jasmiiniriisiä (esim. Pirkka)
- 2 rkl riisiviinietikkaa
- ½ kurkku
- 200 g soijapapuja (pakaste)
- ½ ruukkua korianteria
- 2 avokadoa
- 4 rkl majoneesia
Korianterit voi heittää muutenkin samantien roskiin. Ei niitä reseptejä ole muutenkaan pakko niin orjallisesti noudattaa. Mut esim tuosta reseptistä teriakikastiketta voi käyttää esim. uunilohen kanssa ihan hyvin. Tuoreen inkiväärinkin voi korvata säilykkellä tai jättää kokonaan pois, jos ei tykkääMinusta näiden ongelma arkiruokana ei-aktiiviselle kokille tuo tarvittavien aineisten määrä. Menee ensin tunti kaupassa, kun löytät jokaisen rehun ja purnukan. Sit saa heittää hetken päästä roskiin loput korianterit ja kaataa lopulta viemäriin kastikkeet, kun ei ollu käyttöä ja jääkaapista loppuu tila.
Minäkin tein tuossa tovi sitten vähän enemmän aidon bolognese-kastikkeen, niin roskiin sai heitellä loput persiljat ja sellerin ja tuo mua närästää noissa resepteissä, johon tarvii yhtä sun toista, mitä ei sit keksi käyttää mihinkään muuhun. (Ja tota soosia tuli niin saatanasti, ettei kiinnostanu alkaa heti perään keksimään, että mihin muuhun ruokaan sellerit ja persiljat).
Mihin tahansa käyttää inkivääriä, niin sen tarvii olla oikeasti pientä :D Koska semmoiset liian isot sattumat esim. jonkun soosin seassa ei oo kauhea hitti.
Varmasti hyvää mutta kuten Max tuolla sanoo niin toisille voi olla ongelma nuo mausteet.LOHIBOWL
Vähemmän kalorisen saa kun laittaa vähemmän tai ei ollenkaan majoneesia. Korianterin jätän pois kaikesta Porkkana raakana ohuina siivuina sopii kans ihan hyvin. Kalan palat marinoitumaan teriakikastikkeeseen ajoissa
- 600 g kirjolohifileetä (nahka ja ruodot poistettu)
- 1 tl suolaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
- 4 rkl teriyakikastiketta
- 4 rkl raastettua inkivääriä
- 4 tl seesamiöljyä
- 4 ps (à 250 g) kypsää valmisriisiä esim. jasmiiniriisiä (esim. Pirkka)
- 2 rkl riisiviinietikkaa
- ½ kurkku
- 200 g soijapapuja (pakaste)
- ½ ruukkua korianteria
- 2 avokadoa
- 4 rkl majoneesia
Toi soijarouhe pitäisi oikeasti ottaa testiin!Soijarouhebolognese + riisi tai joku muu lisuke. Maustaa voi perinteisesti tai vaikka intiahenkisesti jeeralla, curryllä tms. Bonuksena, kasvisruokana järkyttää taatusti videoidesi katsojat.
TAAS kysymys offarilaisille.
- syötävää (eli kanansuikale + wokkivihannekset jätetään pois)
Mikähän siellä ääsjoella aiheuttaa näitä luetun ymmärtämisen ongelmia?Kanansuikale, purkista...
Jos sen nahan poistaminen on onkelma, niin ostaa nahatonta filettä Kai sellasta myydään? Ei kyllä oo kokemusta, kun fileerausveitsi pysyy kädessä. Tai sitte voi tehdä savukalasta. Tai voi myös olla kokonaan tekemättäVarmasti hyvää mutta kuten Max tuolla sanoo niin toisille voi olla ongelma nuo mausteet.
Toi soijarouhe pitäisi oikeasti ottaa testiin!
Sehän on halpaa proteiinia ja jos haluaa vielä vähän enempi rehupuolta, toki vois tehdä bolognesen fifti-siksti jauhelihaan.
Jotkut tehnyt lasaganea kertomatta mitään ja mennyt muille kuin väärä raaha ihan normi jauhelihasta tehtyyn verrattuna.