Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Autokaupassa voi olla noin, että omistusoikeus siirtyy rahoittajalle ja vaan hallinta- / käyttöoikeus siirtyy ostajalle kauppaa tehdessä, mutta tää on varmaan autokaupan rahoituksen erityispiirre ja nyt ei puhuttu mistään autokaupasta.
Ei niin, minäkin puhuin tavaran kuin tavaran osamaksusta.
Voit olla varma, että kukaan ei tule kyselemään perään, jos myyt Telialta luottokauppasopimuksella ostetun luurin eteenpäin, ennen kuin erät on maksettu. Tai jonkun Klarnalla maksetun romppeen. Kaikki kuitithan noissa tulee mukana ihan niin kuin oisit ite maksanu.
Ja joo, tottahan se on, että jos ny ostat jonku 1800 euron kännykän 3 vuoden maksuajalla, niin ei se rahoittaja sillä kaks vuotta vanhalla arvottomalla resulla mitään tekiskään, vouti vaan hoitaa sen loppuhinnan perinnän jos unohat että se piti maksaaki se puhelin.
 
Ja joo, tottahan se on, että jos ny ostat jonku 1800 euron kännykän 3 vuoden maksuajalla, niin ei se rahoittaja sillä kaks vuotta vanhalla arvottomalla resulla mitään tekiskään, vouti vaan hoitaa sen loppuhinnan perinnän jos unohat että se piti maksaaki se puhelin.
Ja voit miettiä vaikka ne sähköfillaritkin tohon samaan vaivaan, mitä kaikkea tuo tarkoittais, jos omistus oiskin rahoittajalla eikä ostajalla ja miten sekava kuvio se olis kaikkine huomioon otettavine asioineen. Noi liisarisopparit on just sitä varten, että saadaan kulkupeli käyttöön korvausta vastaan ja voidaan lunastaa sopimuskauden lopuksi ja tuossa tuo omistus- ja käyttökuvio + vastuut on ihan selkeät.

Mutta nyt riittää tästä, kun ihmeellinen häsläys taas vähän niinku tyhjästä :D Kohtuu kova yleisurheiluiltakin ois.
 
Viimeksi muokattu:
minkähän tähären tuollasilla imisillä on eläimiä kun niitä vain kiusaavat että itseä naurattaa
Joo, tää helvetin foliojuttu kiertää koko ajan, aina vaan lisää ”hauskoja” videoita. Some on pilannut kaiken. Ja ihmiset olleet pilalla aina.

Perkele videoita joissa kissat ja koirat antavat kyytiä noille idiooteille. Niitä katselisin.
 
Kai tässä pitää ruveta Maradona -tyyliin ja pitää kelloa molemmissa ranteissa. Rolle yhdessä ja joku Apple watch toisessa.

Kai sitä urpon leimaa jaksaa kantaa terveyden kannalta.
Haa, Fitbit! Niillä semmoinen malli, missä oma gepsi. Myös aika siro niin ei näytä, että olisi kello molemmissa ranteissa.

Ja ranneke riittää mun ranteeseen (lyhyt mies,mutta paksu ranne). Rollessa kaikki palat käytössä.
 
Viimeksi muokattu:
Herr Doktorin kävelymatkat voinee mitata ihan tavallisella timpurin rullamitalla.
Meinasin just, että eikö orsillan abi-paineilla rullamitta riittäisi.. (ymmärsin että HUSsilla ei riitä resurssit hoitamaan ASO tautia missä ei ole leposärkytasoista ongelmaa)
 
Vaihdoin puhelinta ja ihan perus askelmittarin aattelin laittaa sovelluksena, oli muuttunut edellisestä kerrasta ja ei sitä meinannut nähdä kuin vilaukselta mainosten seasta.
Temua oli puolet ruudusta kokoajan, totesin että taidan pitää senkin datan itselläni ja poistin saman tien.

Dietillä noi on ihan kannustavia mutta näin muuten ei oo tarvetta.
 
Tää Pakistanin keihäskaverihan oli kova. Ei kilpaile juuri ollenkaan, ei tuollakaan tyyliin lämmitelly, ei osaa oikein juosta heittoonsa, mutta köpötteli ja heitti sit pari kertaa 90+ ml. olympiaennätyksen ja mikä se kolmas oli, joku 88-89m. Eikä tietty sanaakaan englantia.

Pakko fanittaa, on joku viimeisen päälle luonnonlapsi.
 
ei Minulle

minähän olen könnännyt ehtoot vain aurinkoterassilla

ei ole tarvinnut taistella
 
1000009223.gif
 
Back
Ylös Bottom