Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Joo pohdinnoista huolimatta kaikki kunnia heille, ovat oman alansa ammattilaisia eikä kuka tahansa samaan pystyisikään ja minusta on hienoa kun ihmiskehosta saadaan niin paljon ja monipuolisesti irti.
No juu, teholajejahan ne toki pitkälti on, 1500 juostaan sitten tahdolla. Mutta teknisesti täytyy pitää aika montaa liikemallia yllä ja piikata kaikki oikeaan aikaan.
 
Hehehee.
100m miesten suomenennätys on 10.12s
400m miesten suomenennätys on 45.49s
Paras ottelija juoksi 10.25s ja 46.17s.

Oli muuten kova 10000m kisa eilen. Ei olisi Martti Vainion -78 vuoden suomenennätysajalla pärjännyt yhtään.
Suomalaisten pitää siis alkaa tuohon monimittelöön, sehän on selkeä johtopäätös tämän perusteella 🤔 kun osataan vähän kaikkea muttei varsinaisesti pärjätä missään niin silkalla jääräpäisyydellä vois mennä pitkälle tuommoisessa.
 
Tänään on kakkupäivä.

Kävin tilaamassa uudet näkimet niin raaskii palkita itsensä siivulla.
 
Sitä minä mietin, että onko nuo moniottelijat niitä jotka on hyviä vähän kaikessa vai niitä jotka ei loista oikein missään ja siksi tekevät kaikkea 🤔
Ainoita oikeita yleisurheilijoita.

Pitäs olla semmonen sääntö, että jos aikoo osallistua yleisurheiluun, niin täytyy ilmoittautua vähintään viiteen lajiin.
Intoa enemmän kuin kykyjä/taitoa?
Vai oisko, että monipuolisemmin kykyjä ja taitoja, kuin niillä jotka vain heittävät keppiä tai hyppäävät yhteen suuntaan? Tai niillä jotka osaavat juosta vähän mutta kovaa tai pitkään mutta hitaasti? Tai niillä jotka osaavat syödä ja työntää toisia pois maahan piirretystä rinkulasta?
 
Suomalaisten pitää siis alkaa tuohon monimittelöön, sehän on selkeä johtopäätös tämän perusteella 🤔 kun osataan vähän kaikkea muttei varsinaisesti pärjätä missään niin silkalla jääräpäisyydellä vois mennä pitkälle tuommoisessa.
Ongelma on siinä, että sinne ottelun lajeihin ei saa laittaa eri urheilijoita vaan saman ihmisen pitäisi vetää kaikki
 
Laiskottaa. Periaatteessa pitäis alottaa kova treeniviikko nyt kevennyksen jälkeen, mutta on vielä viikko lomaa ja kevyet treenit lupailleet niin löysää tekemistä, että oiskohan alotettava kovemmat treenit vasta yhtä aikaa arjen kanssa. Ens viikolla vois pari hieman kovempaa herättelytreeniä tehdä.
Avasin oluen
 
Tai niillä jotka osaavat juosta vähän mutta kovaa tai pitkään mutta hitaasti?
Vakavasti puhuen, ihailen suunnattomasti huippumaratoonareita. Menevät nimittäin pitkään ja kovaa. Jokainen voi yrittää juosta edes matolla 20km/h ja miettiä mitä vaatii, että sitä jaksaa kaksi tuntia putkeen.

Ja onhan tuota yritettykin.

 
Nyt on leivottu: mustikkapiirakkaa, pikkupullia ja juustoteeleipiä 😋 Loppupäivä mennee mukavasti soffalla syöden ja kirjaa lukien.

Pidin vähän aikaa väliovea auki, jotta varmasti naapuritkin aistivat leipomukset 😆
 
Sitä minä mietin, että onko nuo moniottelijat niitä jotka on hyviä vähän kaikessa vai niitä jotka ei loista oikein missään ja siksi tekevät kaikkea 🤔
Voi olla tasaisen ns. huonoja useammassa lajissa ja pärjätä hyvin ottelussa. On myös niitä jotka esim. hypyissä pärjäävät yksittäisissä lajeissa maailman lajispesialisti huipuille. Raaka laji, kun pitäisi kaikissa lajeissa onnistua ainakin kohtalaisella tasolla kisassa.
 
mitä järekeä tuollaisessa ylipäänsä on?
On tästä paljonkin iloa, ei tartte koskaan miettiä onko siihen tai tähän riittävän hyvä olo seuraavana päivänä.
Tuli taas tässä nähtyä ihan just mitä paskaa se on kun viina vie ihmistä, onneksi toinen saa tällä kertaa hävetä itseään mutta silti kun itse siitä joutui kärsimään niin ei naurata nyt eikä tulevaisuudessa.
Ainoa vaan kun itsellä näissä ei toimi kuin ehdottomuus, se on joko tai. Eli on kokonaan täysin ilman tai sitten sitä joku viikko, mieluummin sitten kokonaan ilman eikä tää ole hetken mielijohde.
 
Back
Ylös Bottom