Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Soija valui jo kun pisti kaktusta ruukkuun (eikä edes pelosta), mutta sitten alkoi puusepänhommiin niin paidastakin tippuu märkää.

Pitäisiköhän kaataa suuhun vähän märkää?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Voittaispa lotossa niin olis varaa ostaa kaikki projektiautot joita tekis mieli. E39 ja S124 menis ostoslistalle heti. Yks bensa ja yks diesel, vois sit ajaa mersulla ainaku bemari olis rikki.
 
FB_IMG_1717439966748.webp
 
Apropoo.

Tänään näin pitkästä aikaa erästä pääomasijoittajaa, joka tunnetaan myös nimimerkeillä Housujennostelija ja Mr Miljoona käteistä.

Kysyin että mites osakemarkkinoilla.

Vastaus kuului:
"Se on koko saatanan pörssi sekaisin. Uotellaan uotellaan"

hehe
 
Mua vähän sapettaa ständimyyjät (etenkin sähkösopparien myyjät) ja monen hyvin vittumainen provosoiva myynti taktiikka joilla sitten käyvät vanhusten ja monen muun kimppuun tuolla ostoskeskusten käytävillä. Hyvä ettei seuraa ulko-ovelle asti. Yksi pappa sanoi myyjälle menevänsä vessaan niin samalla suupaltti seuraa perässä. Sitten toinen mummo alkoi vähän empimään ja oli lähdössä pois, niin nuori parikymppinen myyjä alkaa tivaamaan miksi hän on lähdössä pois.

Ei vittu. Työtänsä tekevät ja palkka pitää saada, mutta onko tommonen hyökkäävä myyntitaktiikka oikeasti se paras tapa?
Vähän aiheeseen liittyen, vuosia sitten oli taloyhtiön pihalla jotain tärkeännäköisiin kulmapaitoihin pukeutuneita räkänokkia pyörimässä. Nousin ulos autosta ja ensimmäinen siima juoksi naaman eteen:

-Siima: Asutko täällä?
-leoko: Mitä se sulle kuuluu?
-Siima: Y-yritän tä-tässä palaveria sopia.
-leoko: Painu nyt vittuun meidän pihalta!

Jotain murtohälyttimiä yritti haistapaska markkinoinnin pikakurssin käyneet finninaamat kaupata. Olis pitäny soittaa toimarillle, että mitä idiootteja olette paskafirmaanne palkanneet. Alkoi olla jo kotirauhanhäirinnän puolella tuo markkinointi.

E: Selvyyden vuoksi minähän olen itse kohteliaisuus mitä tulee ihmisten kohtaamiseen, mutta johonkin se raja on vedettävä.
 
Olis kyllä ollu kiehtovaa joskus päästä saunottamaan tuo Siitoin oikein kunnon jurriin

Kännissähän se oli koko ajan eikä siitä silti kukaan ottanut definitiivisen lopullisesti selvää.

Mutta kaiken lukemani perusteella kyseessä oli aika pitkälle elämäntaideperformanssi, vaikka se rakentuikin ajatusten ympärille, jotka Siitoin otti sinänsä tosissaan.
 
Back
Ylös Bottom