Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
No niin, pikkusen neppailuja hoidettu ja kaupassa käyty. Pientä välipalaa ja aattelin jo lähteä, mutta kyllä sitä nyt ensin on sikari poltettava ja pari olusta kietastava aaringossa.

20240720_143655~2_copy_1470x1209.webp
 
1,2kg paahtopaistia muokattu burgundinpadan muotoon. Pitänee pakastaa puolet tai tota saa kaksi ihmistä syödä koko viikon.

Kyykky-burgundilainen on kyllä sellaista litkua, että toi myytäisiin oikeassa Euroopassa keittiöviinin nimellä 2€ hintaan.

Ei viitsi edes säästää ruokajuomaksi, mieluummin vaikka maitua. Eli pullon suusta loppu punkku ja sitten siirryn kaljaan.

Ukkonen jyrissyt jo pari tuntia.

Tässä tilannepäivitys Hyrylästä. Loppu.
 
Toimitus laitettu Nokialla torstaina pikakirjeenä lauantaitoimituksena Lahteen, kirjattu Helsingissä eilen klo 16 ja sen jälkeen ei kirjauksia. Mitäpä ollaan mieltä, onko seuraavan 1,5h aikana perillä?
Negative, Posti ei petä taaskaan vaan just kun ois ollu kiireellinen lähetys, saavat munittua sen ihan totaalisesti. On se saatana kumma juttu.
 
Koira-aitauksen runkovaihe suoritettu, nurkkajäykisteitä lukuunottamatta. Töiden ohessa tapoin tusinan paarmaa ja tulin itse purruksi vain kolmesti, eli tämän taistelun koen voittaneeni. Huomenna jatkais verkkojen asennuksella, saa nähdä jaksaako maan sisään tulevat verkot kans kaivaa samoilla tulilla, vai jättääkö tulevien viikonloppujen murheeksi.

Nyt jäätelöä, lonkeroa ja makoilua, koska hiki ja väsy.
 
Siitäpä tuli mieleeen.
Paarmoja oli Belgialaisella golf-kentällä aika saakelisti.
Lisäksi punkkeja.
Sain punkin tuliaisena - muutama viikko jännää nyt, kun ei ole rokotuksia.
Jos selviää, niin pitää käydä rokotuksessa.
 
Back
Ylös Bottom