Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Villaroitu Jyväskylä - Laukaan satama - Jyväskylä. Ei tuosta näköjään tullut kuin tyyliin 42-43km kotiovelle, kun olin jotenkin siiinä uskossa, että päälle viiden kympin joutuu polkeen.. Sataman ravintelissa kanakorista ja ranuista nopeaa hiilihydraattia ja hyviä rasvoja, niin jaksoi hyvin takas. Vähän tylsää motarin vierustaa koko reitti, mutta pientä tai isompaa nousua ja laskua melkein jatkuvasti, että saa ihan polkea molempiin suuntiin.

Ja joo, sähköfillari oli, jos joku spandex-hetero polttaa päreensä, mutta pienimmällä avustuksella, että kyllä isommissa mäissä sai sykettäkin ylös.
 
Outin kissa tapettiin järkyttävällä tavalla – ”Mitä muuta voikaan tapahtua seuraavaksi” https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000010555422.html

20240710_185106.webp
 
Tässähän tuli nyt rako alkaa katselemaan elokuvaa ennen jalkapalloa. Toivottavasti ei kauhean pahaa Steven Seagal efektiä ikä aiheuttanut Murphylle.
 
Ihan kysyttävä, että maistuiko aiemmat kuitenkin? Itselle toimi, kuten mainittu, nostalgia-jatkumona kyllä.

En muista olenko katsonut kaikki kolme aikaisempaa, mutta kait ainakin pari ja kyllä ne ihan viihdyttäviä oli. (y)



Toivottavasti ei kauhean pahaa Steven Seagal efektiä ikä aiheuttanut Murphylle.

Eddie veti kyllä ihan totuttuun tapaan, ei hänessä mitään vikaa. Ei tuo toteutus nyt vain toiminut minulle.

Liikaa kliseitä, huonolla tavalla. Liikaa netflixausta, vaikka sekin muka tehtiin huumorin kautta, mutta ei vain toiminut. Ylinäyttelykin toimii joskus, mutta ei nyt tässä. Tunsi vain katsojana itsensä liian tosikoksi ja huumorintajuttomaksi, joka lienee aivan totta, mutta tarvitseeko sitä nyt naamaan hieroa kuitenkaan. :ROFLMAO:
 
Viimeksi muokattu:
Mikähän helevetti kun banaanikärpäset tunkee jo sisälle.
Yleensä vasta syksyllä kun viilenee.
Taisivat tulla helteillä viilentymään ja jäivät.
 
Semmosta, että tässä grillauksen jälkeisten olusten jälkeen tuli motorisaha huollettua ja säädettyä käyttökuntoon. Tänään ei pitäisi kaadella puita, vaan jättää huomiselle/myöhemmälle. Mutta, kun huomenna sataa.
 
Back
Ylös Bottom