Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mikä juttu noi koiranaamarit on?

En ole varmastikaan oikea henkilö vastaamaan, mutta käsittääkseni se on yksi versio pukeutua johonkin rooliin ja jotkut ilmeisesti pitävät siitä ja/tai sen katselusta.



iu


iu
 
En ole varmastikaan oikea henkilö vastaamaan, mutta käsittääkseni se on yksi versio pukeutua johonkin rooliin ja jotkut ilmeisesti pitävät siitä ja/tai sen katselusta.
Jaa. Kenenkäs iloksi niitä tänne laittelet?
Ihan uhrautuen vaikka et itse välitä?
:)
 
Mikä juttu noi koiranaamarit on?

En ole varmastikaan oikea henkilö vastaamaan, mutta käsittääkseni se on yksi versio pukeutua johonkin rooliin ja jotkut ilmeisesti pitävät siitä ja/tai sen katselusta

Seuraavaksi varmaan @Max131 selittää ettei ole oikea henkilö puhumaan dokaamisesta, mutta ilmeisesti jotkut pitävät siitä :rolleyes:.
 
tehtäämpäs koje, tehtäämpäs koje

kaksi päivä naturaalina, tänään meinaan käyttää reiluhkosti hajuvettä
 
pukeudun myös mustiin pitkäpulttuisiin farmarinhousuihin, mustaa teepaitaan ja mustaan nahkatakkiin, kosks: helle meni jo

kesä takasi, ja sassia!
 
ja muuten tuulookin siihenmalliin, että tiedän jo ennen ensimmäistä alkoholiannosta, että tukka tulee olemaan sekasin!
 
yhden hymyilevän kanssa on tarkoitus myös tänään olla tekemisissä

hän myy kaljaa ja omistaa valloittavan hymy, mm. Minut hän valloitti ensimmäisellä tarjoamallaan asiakaspalvelukokemuksella, torstaina, viiden jälkn.

ommuuten tehty SetäMiehille helpoksi, kun hän on seisonut koko viikollopun samoilla jalansijoilla, jopa liian vaivatonta mennä aina asioimaan hänen kanssaan
 
Näissä mun sähkövehkeissä on myös softalukko ja toisessa liikehälytinkin, jos muistaa laittaa nuo päälle jättäessä. Spessussa taisi olla joku automaattioptiokin, mutta en oo vielä perehtynyt.
Pitäs olla joku etälaukaistava akun venttaus, ts self destruct-ominaisuus. Narcoman ihmeissään kun munien välissä alkaa suhiseen liekkiä tuhannen auringon voimalla. Eihän se sitä ryöstöä estä, mutta tulevat saattaa jäädä tekemättä.
 
Back
Ylös Bottom