Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
good-grief-charlie-brown.png
 
Ei ole kyl yhtään työfiilis tänään. 2 sähköpostia saanut aikaiseksi ja vähän matkan varausta suorittanut. Nyt ois motia lähinnä ottaa aikaiset päiväunet ja sit vaikka kuntoilusalille.
Työkaverit ei oo paikalla työllistämässä eikä oo juuri mitään mikä pitäis saada tehtyä. Parempi kai nauttia tilanteesta, kyllä niitä töitä taas jostain kohta ilmaantuu. Tän kun sais pidettyä lomaan asti niin palauttais mukavasti.
 
Työkaverit ei oo paikalla työllistämässä eikä oo juuri mitään mikä pitäis saada tehtyä. Parempi kai nauttia tilanteesta, kyllä niitä töitä taas jostain kohta ilmaantuu. Tän kun sais pidettyä lomaan asti niin palauttais mukavasti.
Mulla käytännössä on tuossa 2-3 viikon työpanoksen edestä tietomassaa mitä läpikäydä ja käytännössä aikaa tämän suorituksen tekemiseen 5kk. Siinä mielessä siis ei nyt aivan mahdoton työpaine ole
:whistle:

Toki ainahan se ois hyvä, jos ulospäin näyttäis et ois tekevinään. Onneksi täälläkin pomot/päälliköt/paperin pyörittäjät poistuu seuraavan 2vkon aikana lomille, niin tilanne siltä osin helpottuu:LOL:
 
Kavereille sattuu aina nämä.
Kuten joskus aikaisemmin, niin voin kyllä myöntää omat kohellukseni :D

Yli nelosta en oo puhaltanu, mutta tippaan sain itteni junnuna Nummirockissa, kun oli varmaan vähän nestehukkaa ja lämpöuupumusta, kun vetäny edellispäivänä 30 bisseä eikä pisaraakaan vettä ja hirvee helle koko ajan ja teltta tulikuuma. Lähti sit taju, kun nousin teltasta aamulla.
 
"I don't need to diet, to look good, or any of that".

Missä tähän uskontokuntaan voi liittyä?
Kuulostaa telaketjufeminismiltä, mutta luulen että tähän liikkeeseen on sukupuolirajoitus 😆
 
Näistä rajuista putkista kun on puhe, niin nyt jo edesmennyt kaverini sen verran kovaa ryyppäsi loman ajan, et kun koitti taas töihin lähdön aika, niin pisti putken laakista poikki ja tuloksena oli delirium tremens. Eka "työviikko" meni sit vapisten sairaalassa ja tais seuraavan kuukauden olla vähän "osatyökykyinen".

Ei toki tästä mitään oppinut ja kuoli oletettavasti alkoholin edesauttamana syöpään.

Toiset osaa vetää päätyyn asti.
 
Esitän ahkeraa töissä, makaan meritähtenä sängyllä. Pitäisköhän lähteä fillarilenkille.
 
Kylläpäs nyt sattuu erikoisiin kohtiin kropassa.

Skippasin suosiolla salin tänään kun juhannuksen jäljiltä on kummallinen väsymys.
 
Back
Ylös Bottom