Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Huomena pitäis mennä töihin. Ja hirveet seskihelteet luvattu just tälle viikolle kun pitäs varastomiähen hommatkin tehdä paita ja kalsarit märkinä toivottavasti joutuu pakkaamaan että hommia olis.
 
Bådieinarilla hyvä juhannustarina tuolla toisessa ketjussa, niin kirjoitetaanpa oma juhannustarina vaikkapa tänne.

Torstaina alkuillasta olin aika allapäin, kuten viimeaikoina on tullut oltua. Lähdin kohti alkoa hakemaan viinapulloa, jos se hetken helpottaisi oloa (ei kannata tehdä näin).

Matkalla kohtalo puuttui peliin. Pysähdyin hetkeksi juna-asemalle ja istahdin alas viestiä kirjoittamaan puhelimella. Hetken siinä istuin ja huomasin vieressä itkevän naisen matkalaukun kanssa. Nainen näytti olevan jostain aivan muualta kuin suomesta. Kysyin, että mikä hätänä ja hän sitten selosti tilanteen. Oli matkustanut Suomeen jenkkilästä asti Kuopiossa asuvaa kaveria tapaamaan kahdeksi viikoksi. Heille oli sitten tullut riitaa ja tämä Kuopiossa asuva kaveri oli lähtenyt takaisin Kuopioon ja jättänyt tämän naisen yksin vieraaseen maahan. Aika ikävä temppu pakko sanoa.

Lohdutin siinä tätä neitokaista ja tutustuttiin pintapuolisesti. Hän pohti siinä, että lähtisikö seuraavalla lennolla takaisin jenkkilään, vai mitä tekisi. Ehdotin, että ottaa hotellin pariksi yöksi ja voin näyttää paikkoja. Näin sitten tehtiin ja vietettiin torstai-illasta sunnuntai päivään asti aikaa yhdessä. Oli muuten todella hauskaa. Kaunis ja kiva nainen. Kierreltiin ympäri helsinkiä kuin vanha pariskunta. Vika yö nukuttiin kivasti lusikassa. Tykkäsi kovasti helsingistä ja kiitteli lomansa pelastamisesta.

Sellainen tarina tällä kertaa. Kannatti mennä kysymään, että mikä oli hätänä. Tämän vuoden hyvä teko tehty ja pelasti kyllä myös oman juhannuksen. Olisi muuten mennyt itekseen kotona möllöttäessä.
Awww minä tulin iloiseksi, naisen ja erityisesti sinun puolesta :giggle:
 
Tohtori on varmasti kreikkalainen, ei epäilystäkään.

What is your favourite food?

"Everything"
Katoin ihan saman videon aamupalaks! Tuli heti anabolinen olo kun näki miten reilu puolitonninen pulkka liikkuu.

Ärsyttää ku tossa Elixialla on hyvä matto ja Eleikon kelkka ja kaikki mutta aina ku yrittää jotain tehdä niin joku debiili tulee siihen tekeen hauiskääntöä kahvakuulilla tai vatsoja tms. Sit ku itw on iso ja tatuoitu niin en aina kehtaa mennä pyytämään poistumaankaan kun vaikka miten yrittää olla kohtelias niin jotku silti pitää sitä kiusaamisena tms ja kauhee siilipuolustus päälle.
 
Tais kaverikin onnistua yli 4 romillea puhaltamaan nuorena jollain kesäfestareilla. Oisko puhalluttaja ollu joku festareiden ensiaputyöntekijä ja mittarin luotettavuus voinu olla vähän mitä on, mutta mukia oli takuulla otettu ihan riittävästi.
 
Ei ole kyl yhtään työfiilis tänään. 2 sähköpostia saanut aikaiseksi ja vähän matkan varausta suorittanut. Nyt ois motia lähinnä ottaa aikaiset päiväunet ja sit vaikka kuntoilusalille.
 
Back
Ylös Bottom