Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Koululiikunnassa oli onneksi opettaja, joka tajusi pelin hengen. Lätkää kun pelasi junnuna, niin sai lähteä treenaamaan omatoimisille liikuntatunneilla ja kybä oli aina tokareissa.
Opettajalla on kanssa melko iso merkitys, mutta on kyllä pakko sanoa että ei koululiikunta ainakaan intoa lisännyt liikuntaan kun se nyt käytännössä oli mitä oli vähän monen osalta semmoista ylisuorittamista. Kääpiökävely oli kyllä "parasta" en sinänsä ymmärtänyt sen funktiota.

Kyllä itse lapsena silti harrastin itsepuolustuslajia ja jalkapalloa niihin oli intoa, mutta koululiikunta oli mitä oli.


. Onkohan nykyjään järkevämpää, että on jotain opetusta ja opastusta noissa?

En tiedä, olen ainakin paikallisessa uimahallissa nähnyt että ainakin pienemmille koululaisille uimahallin uimavalvoja on pitänyt jonkinlaista uimakoulua. On koulumaailma varmaan jotenkin muuttunut, mutta onko sitten parempaan.

Musiikki oli valinnaisena ihan hauskaa, mutta siihenkin vaikutti opettaja ja no valinnaisuus. Soiteltiin biisejä mitä nyt osattiin soittaa, tehtiin esitelmiä lempi bändeistä (esittelin Arch Enemyn) pidettiin välillä levyraateja tms. Ala-asteella musiikintunnit oli sitä nokkahuilulla ukkonooan soittamista failureen. (Ala-asteen jälkeen heitin nokkahuilun roskikseen)
 
No kappas meillä on sniffarin kanssa jotain yhteistä :D
 
#kaurismäki


IMG_0435.jpeg
 
Tarttisin tohtorin elokuvastudion, kun ei tällä valoisalla oikein onnistu tämä nukkuminen. :confused:

Noo kyllä sitä ainakin lounaaseen asti pärjää neljällä tunnilla. :censored:
 
Back
Ylös Bottom