Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
ommuute konduktöörit nykyään useinkin niin hehekeitä vosuja että #aivanmitävain

tänäänkin mennen-tullen semmoinen tapaus että en olisi vastustellut


IMG_0426.jpeg
 
Onneksi autossa ei ole muuta möhköä kuin kuski. Mahtuu ruutiin ja jotenkin puutarhaletkun selkärangalla aina onnistuu pujottelemaan itsensä ulos.
Se onkin noissa tapauksissa oikein kätevä se joustava selkäranka. Toki helpottaa noin yleisestikin elämää, kun joustoa löyyy

@Sylverö monelta saa korkata? Alotellaanko miedoilla, viineillä vai tymäkät heti kärkeen?
 
Tää on yks mysteeri täällä kanssa, kun muuten kyllä livotaan kaikki ihmisten lautaset, kiinteät ruoat nesteistä, maitoa ja kermaa menis litratolkulla, mutta keittoruoat, niin ei. Käy yleensä vähän haisteleen ja kaik jää syömäti.
Toinen mysteeri on se miksi saippuavesi maistuu. Aina kun on jokin tiskivesi lillumassa niin sitä käydään juomaan.
 
Toinen mysteeri on se miksi saippuavesi maistuu. Aina kun on jokin tiskivesi lillumassa niin sitä käydään juomaan.
Hmm, toinen on meillä kyllä jatkuvasti juomassa altaasta, mutta väittäisin, ettei mitään pahimpia fairy-vesiä latki.. En tosin viiti jättääkään oikein lillumaan mitään pesuvesiä just tuon takia, kun ei sitten voi olla varma, meneekö tää toinen lipoon niitä..

Eilen yöllä oli taas raskasta, kun kaikki piti tiputella, raapia seiniä, huutaa ja hyppiä päällä..
 
12 vko tyystin selvinpäin alkaisi olemaan täynnänsä. Yllättävän helposti meni, ajoittain jopa tykkäsin. Vapun alla tuli pieni ahistuskohtaus että ilman alkomaholiako muka, mutta menihän se vappukin ja jopa eristäytymättä.
Mutta nyt on aika nostaa taas palstan Popedavaara pitkästä aikaa korkeimmalle tasolleen!
IMG_0412.gif
 
Tästä syystä minäkin jätin kauppareissun suosiolla tälle päivälle, luottaen siihen et kaikki kiireiset on jonottaneet eilen kassalla yhtäaikaa.
Eilen eilen siinä hieman ennen yhdeksää kauppaan sisään tullessa näin vaaleita, rouvilta pakoon päässeitä, hieman nenänpäästä punaisia miehiä crocseissaan jonottamassa, everstisalkut molemmissa käsissä hieman kriisiytynyt ilme kasvoillaan niin mietin, että nyt ollaan suomalaisuuden ytimessä. 😄
 
Kaupassa ei ole asioita, veikkaan tänään illemmalla olevan aikaa rauhallista.
Mikko Alatalo musisoisi satamassa, saapa nähä tuleeko lähdettyä harrstamaan yhteislauluja.
 
Nyt kaikki ottaa vähän nopeampaan tahtiin sellaisen 4-6 olutta / siideriä / lasia viiniä ja ehkä yhden kaks napsua. Sit känniä ylläpidetään tasaisesti sinne juhannuskokon poltoille ja mahdollisille ilta- / yöriennoille. Kovat jätkät voi ylläpitää sunnuntaihin.

Vaimon voi käskeä piilottamaan airot ja moottorisahan, jos sellaisia löytyy. Liikkuminen taksilla, jos juhannustanssit kutsuu.
 
Back
Ylös Bottom