Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Joo, rankkaa ja paskaa duuniahan se on seisoa pahimmillaan jotain 16h päivää mudassa teltassa, mutta hyvällä duuniporukalla ollu myös helvetin hauskaa. Sitä mättämistähän festariduuni yleensä on, että aivot nollille ja nostaa vaan automaattina juomaa jonosta / rivistä seuraavalle. Ja tietty viisastelee jotain välissä asiakkaille. Kännithän noissa aika usein vedetään sit itekin päivän päätteeksi.

Just tän samaisen duunikaverin kanssa, kenen kanssa oltiin just viikko Kreikassakin, homma toimi aina pirun hyvin.
Tästä tuli karvaasti mieleen, kun itsekin nuorenpana tein poken hommia muutaman kerran ja jäi siihen se. Ei vaan ollut kyllä itelle sopivaa hommaa ollenkaan.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Johan sitä kusta ja hikeä tulee ton verran päivässä. Ainakin, jos kovin suolaisesti syönyt ja/tai juonut. Vaa'at:kin on vähän niin ja näin tarkkoja alustasta. Jos ei ollut perinteinen lattiaan ankkuroitu punnusvaaka😁
Ite kunnon tiedemiehenä otan aina 3-5 punnitusta ja parhaillaan vähän siirrä vaakaa välissä. 3 riittää, jos on parinsadan gramman sisään. Joskus jo punnitusten 1 ja 2 välillä on eroa toista kiloa.
 
Kohtalaisen monet festarit koluttu esiintymislavoilla, nykyään tosin hieman harvemmin. Useimmat on tosi kivasti järkättyjä tapahtumia ja onhan se nyt vaan hauskaa heilua ympäri Suomea kivalla porukalla - lämpiminä kesäöinä. Mitähän juhannuksena tekisi? Ei ole jaksanut suunnitella, mutta jonkun ex tempore retken voisi vetäistä.
 
Johan sitä kusta ja hikeä tulee ton verran päivässä. Ainakin, jos kovin suolaisesti syönyt ja/tai juonut. Vaa'at:kin on vähän niin ja näin tarkkoja alustasta. Jos ei ollut perinteinen lattiaan ankkuroitu punnusvaaka😁
Näyttää joo tulevan. Söin kyllä tossa neljän tunnin aikana siis mustikkapiirakkaa, muffinin, jäätelöä ja mansikoita kun kävin kahvittelemassa yhdet kahdeksankymppiset. Loppuajan kateltiin valokuvia ja kuuntelin vanhoja tarinoita, niin ei tossa kummemmin oo hikoillukkaan. Veikkaan mittausvirhettä 🤔
 
Ok, itellä ihan hyvät kokemukset 10+ kertaa tänä vuonna. Sielllä toisella puolella oli kyllä itelläkin huoneessa vähän sanomista. Tai sitten en oo kovin vaativa ja noista kerroista tainnut 1 tai 2 kertaa maksaa ite, niin eri lähestyminenkin.

E. Mutta siis joo, onhan se rapistunut siitä, mitä parhaillaan ollut.
Kannattaa kokeilla Seurahuonettakin, henk koht tykkään enemmän aamupalasta siellä ja kokonaisuutena pidän enemmän, toki maisemat ei ole yhtä hyvät.

Marinassa joskus urputettiin edeltävien jäljiltä siivouksesta, "kiitos palautteesta". Seurahuoneella joskus sanottiin aivan olemattomasta asiasta huoneessa joka vähän tympi kylkeä kääntäessä "voi ei, eihän huonoja unia voi hyväksyä...ottakaa tästä lahjakortti ilmaiseen yöpymiseen"
Mitä ihmettä keskustelua Turusta eikä sitä dissata ollenkaan niinku kategorisesti.
Eihän turussa mitään vikaa ole. Aika monta vuotta sielläkin tullut asuttua.
 
Ai että lähiräkälä 👌
 

Liitteet

  • IMG_0733.jpeg
    IMG_0733.jpeg
    102 KB · Katsottu: 78
Usean vuoden kokemuksella suosittelen lämpimästi: John Smith Rock Festival.

Siis rock, ei pop. Ei järjestyshäiriöitä. Ihmiset iloisia. Osa tietysti kauheassa kaasussa, mutta nurmikolla on pehmeää kelliä.
Tänä vuonna kolmeksi päiväksi kellimään pitkin pientareita ja päälavan rinnettä kieriä voi myös alaspäin. Ellei nyt tule jotain yllättävää mutkaa matkaan mutta lippulappo on taskussa jo
 
onko,nyt,kaikki,näyty?

havaattin äsken: NAISen alaselässä tattoo isoilla tikkukirjaimilla; EXIT ONLY
 
En mene enää marinaan. Olen vaihtanut korttelin toiselle puolelle Seurahuoneelle.
Sama. Poika kun aikoinaan lähti tuonne opiskelemaan on tullut jokusen kerran käytyä. Kerran kokeilin Marinaa, mutta Seurahuone omaan makuun paljon parempi.

Parkkihallin ruudut ovat vaan aika niukat nykyajan möhköfanteille.
 
Back
Ylös Bottom