Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Pyysin ite siis tarjouksen tuosta kyseisestä pelistä asennuksineen, kun eka googlailin tekkipalstoja, että mikä vois olla hyvä kone. Totesi, että on muitakin hyviä koneita, mutta tuossa ilm. sellainen ominaisuus, että osaa kuivatakin ittensä, niin ei rupea haisemaan vanhalle tiskirätille, kun kerää ajan kanssa pölyä sisäänsä. Tyypillisimmät huoltopyynnöt kuulemma liittyy tuohon, että asiakkaat valittaa haisevasta sisäilmasta.
#kennohomeessa
 
1717509236391.png
 
No mutta onhan tuo nyt aika olennainen osa suomalaista kesää ja lopulta kuitenkin tuota riemua kestää vain muutamia viikkoja ja täydessä loistossaan vain paikallisesti. Sopivan sakeasti kun sattuu pörriäisiä, niin muutamassa minuutissa saa koko kesän edestä aisteille ärsykettä, varsinkin kun on nenä/suu/silmät/korvat täynnä mäkäräisiä sekä hyttysiä ja sit muutama paarma vielä niskassa näykkimässä.

Tuon jälkeen se vastaleikatun nurmikon tuoksu ja lämpöinen kesätuulen vire laiturin nokassa pihasaunan lämpeämistä odotellessa tuntuu jo maagiselta.


iu


iu
 

10/12
Nyt ois varmaan paikka vetästä offarin pohjat. Oon ihan diagnosoidusti punavihersokea. En mitenkään totaalisesti, ettenkö riittävän selkeällä sävyerolla erottais punaista ruskeasta, mutta sillai kuitenkin,, ettei mitään toivoa saada niitä testejä täysillä läpi.

Mistä pääseekin tavallaan mielenkiintoiseen kysymykseen, että miltähän maailma näyttäs, jos näkis värit normaalisti..
 
kaikki oikein

a: joko mäkis on niin hyvä näyttö, tai
b: ammattikoulu
 
Back
Ylös Bottom