Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
On se kyllä niinkin, että jos turvallisuuteen ei kiinnitetä aktiivisesti huomiota vaan hommat tehdään aina rutiinina "kätevimmällä" ja "helpoimmalla" tavalla, niin kyllä siinä sattuu ja tapahtuu ja tohtorilla + kollegoilla riittää hommia. Tilastofaktaa. Joskus on toki pakko oikoa mutkia ja sääntöjä, mutta silloin pitäisi juuri ymmärtää, että nyt tehdään jotain missä kannattaa korostetusti vähän skarpata.

Joka työmaalta ja varmaan täältä offariltakin löytyy toki spesialisteja, joiden mielestä voi ihan hyvin rälläköidä isolla rälläkällä yhdellä kädellä ja vetää röökiä toisella kädellä kun kyllä ne hommat osataan eikä oikean tekijämiehen käsi lipsu ikinä.
Joo ei se toinenkaan ääripää hyvä oo, mut nykyään tuntuu olevan reagointi mihin tahansa pieneenki vahinkoon aivan kohtuuton. Joskus ihan jopa epärealistinen, vaaditaan tekemään joku asia tavalla johon ei oo välineitä olemassa tms ja samaan aikaan toisesta päästä firmaa prässätään aikatauluilla ja kiireellä. Sen takia noita sääntöjä oiotaan, koska niitä ei vaan oo aina mahdollista noudattaa.
 
Ooksää kattonu, että kuinka myrkyllisiä kissoille ne kaikki puskat on? Sitten kun tätä uutta kissaa sattuukin kiinnostamaan ne.

Joo, sisällä olevista juoru ja kultaköynnös ovat myrkyllisiä, onneksi ne on amppeleissa. Toivon, ettei kissi ala leikkimään Tarzania. Parvekukkia en ole vielä tsekannut.
 
Sen takia noita sääntöjä oiotaan, koska niitä ei vaan oo aina mahdollista noudattaa.

Totta tuokin. Silloin yleensä oikea turvallisuuskulttuuri puuttuu firmasta vähän kenttää ylempääkin ja pakollisia turvallisuussuunnitelmia ei siksi tehdä alkeellisellakaan ajatuksella vaan lätkitään papereihin jostain kopioidut vakiolitaniat, että on jotain mitä näyttää Aville tai muille uteliaille jos kysytään ja ketään ei kiinnosta, voidaanko ohjeita noudattaa käytännön työssä. Oikeastihan pitäisi juuri miettiä, tarvittaessa yhdessä sen kenttäporukan kanssa, mitkä ovat ne fiksuimmat tavat joilla tehtävät asiat myös käytännössä pystytään tekemään. Huonot ja käyttökelvottomat säännöt ovat vielä huonompi asia kuin niiden sääntöjen puuttuminen kokonaan.
 
Housut vaihtui - etelleen varmarin. Kengät ei. Näillä mennään.

IMG-9609.jpg
Tuollaiset farmarit saa approven 👍
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom