Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Sylvin tötteröt.

Screenshot_20240504_202643_Gallery.jpg
 
tuollaista jyväkyläläistä opethia tänään kellarissa, ei taida olla muutakaan tekemistä kun käydä paikan:päällä kuuntelemassa



View: https://www.youtube.com/watch?v=KmTlrI8mjDs


yleisöä 10:tasan

viikko sitten björneborilaisoa oli katsomassa 18:tasan

tänään yleisossä kaupunkimme:Johtaja

kunpi voitti, Minusta Pori; ostin kahenkynpin tpaidankin
 
ei ole kovin vilkas tämä #paikkkakunnan yöelmä

ei tosin ole vilkas Minunkaan elmä
 
muita näkemiäni julkkiksia, tämä tämä nikokivelä oli pupissa, kun sieläkin piipahdin:tottakai
 
Kävin salilla 5 vko tauon jälkeen. Toimin kuten ohjeistan "Älä ota mitää maksimeita heti, ku palaat salille!". Ekana liikkeenä penkkimaksimi, 80 kg tuli. Oli todellakin maksimi.
Kolmas kerta kerrata salilla viiden kuukauden totaali tauon jälkeen toissapäivänä. Mavessa jota en oo tehnyt yli vuoteen 3x150, enkat aikanaan kutonen samalla painolla. Samalla muutenkin vähän kovempi treeni ekaa kertaa. Täytyy kyllä ihmetellä kuinka hyvin on hiihtämällä säilynyt tulokset.

Nyt onkin mukava viettää aikaa vessassa ja vaihdella istumisen ja polvillaan olon välillä. Tänään piti ajaa ensimmäinen pidempi maantielenkki fillarilla, mut tyhjennetään nyt sit ensin kroppa kevyeks.

On ollu niin paljon kaikkee kivaa tekemistä, että ei oo kerenny yhtään täällä notkua, mut onpahan tänne vessaan ollu viihdettä, kun on tätä offaria selannu muutaman kymmentä sivua ja vielä riittää vissiin parikytä sivua
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom