Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Missä on päivätanssit? Kun olin nuori, vanhuksille järjestettiin päivätansseja. Ideana oli, että saa kuunnella nuoruuden musaa ja kähmiä mummoja keskellä päivää selvinpäin. Kyllä sitä ihminen viisastuu vanhetessaan, ajattelin silloin. Odotin innolla päivätanssiaikaani. No missä niitä nyt pidetään? Onko sukupolveltani viety paitsi eläkkeet myös ysäridisko?

Nimimerkki: My stove is getting colder
 

HS: ”Sen laillinen arvo on täysin olematon. Keräilijätkään eivät yleensä kiinnostu aseesta, koska se ei ole tarpeeksi vanha. Pimeillä markkinoilla sen arvo voi olla monikertainen.

”Sehän on tehty itsepuolustukseen. Pienen ja heikkotekoisen aseen luoti ei ole hirveän tappava, mutta jos joutuu tappeluun ja vastapuolella on astalo tai puukko, niin siitä saa vähän etumatkaa”, Talvisto sanoo.

”Suomessa annettiin näitä lupia taksikuskeille ennen vuoden 1998 lakiuudistusta. Nyt lupia eivät saa kuin keräilijät.”




View: https://www.youtube.com/watch?v=WXg2XG_wfhE
 
#sylvi

1000009013.jpg
 
Joo, ei pystyny tota alkoholivisaa, kun tartti kirjautua. Varmaan ihan hyvä haisu oli muutamasta, mutta sen Margaritan nyt olisin ainakin tienny. Vähän samaan suuntaan sai muistaakseni Cosmopolitaninkin, kun vaihtaa tiukan viinaksen ja lisää karpalomehun.
 
Muistatko, mistä nämä suomalaiset hokemat ovat peräisin? Jos saat yli 8 oikein, kovinkin töllön tuijottaja on kateellinen https://www.is.fi/menaiset/vapaalla/art-2000010384708.html

4 oikein.

Tuloksesi: 10 / 10

Kasin kohdalla alkoi jo pelottaa. Onneksi ainakin yhden kaksi meni arvaamalla.


...enkä edes tunnusta töllöttäväni töllöä, tosin nuo jutut ovat vanhemmalta ajalta ja tuo joku nevahööd-tyyppi oli onnekas arvaus.

Nii'in. Ja minusta tuo nevöhööd on alkujaan eri ohjelmasta. Sanoi sen ehkä myöhemmin toisaallakin.



View: https://www.youtube.com/watch?v=w9gOQgfPW4Y
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom