Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
olisko täkäläinen halvin parturi sen 25-30€ kun naisilla se on jotain ihan muuta.

41€ maksoi eilen lähikampaamossa. Taitaa viitisen kymppiä maksaa keskustan "hienommissa" paikoissa. Viimeksi kävin tuollaisessa paikassa leikkauttamassa ihan vaan niskan siistimmäksi ja maksoi 30€. Aikaa meni 10 min.
 
Kerta viikkoon pitäs jaksaa ajaa, mutta välillä lipsuu ja sit näyttää

20240425_101227.jpg
 
Ja nyt vasta ekaa kertaa laitoin sen kuvan malliin huomattavasti alas, silmät ei nyt edelleenkään ole yli tuon yläreunan. ehkä 25% keskipisteen yläpuolella. MUTTA siis kun ajattelee että jo pelkän kännykän tuijotus alaspäin aiheuttaa hitokseen ongelmia niin sitten pitäisi vielä monitoriakin tuijottaa alaspäin niin ei se hyvää tee sille nörttikyhmylle tossa rangan päällä
Oot varmaan huomannu että ne munat...silmä..liikkuu myös, ei tartte niskasta kääntää näyttöä varten..? Ei tartte kurkkia ylöspäinkään ja nostella kulmiaan, ei tuu ryppyjä sitten, eikä päänahka väsy.
 
Valmettia edelleen varrotaan. Tukitasot on kohtuu selkeät. Luulisi, että jompaa kumpaa käydään koputtaan.
 

Liitteet

  • VALMT_2024-04-25_11-53-46.png
    VALMT_2024-04-25_11-53-46.png
    470 KB · Katsottu: 23
Valmettia edelleen varrotaan. Tukitasot on kohtuu selkeät. Luulisi, että jompaa kumpaa käydään koputtaan.
Mitä nää tästä, oletan Valmetin historiallisesta kurssikehityksestä, katot? Yrität ennustaa kurssikehitystä historiallisen kehityksen perusteella vai mitä?

Kun minun ymmärtääkseni pidemmän tähtäimen kurssikehityshän riippuu siitä, mitä firmassa tapahtuu ja mitä markkinoilla tapahtuu ja ylipäänsä markkinat voittaakseen pitäs tietää jotain sellaista, mitä muu markkina ei tiedä (näin ne ainakin yliopiston rahoituksen kursseilla kovasti toitottaa) tai sitten pitää tehdä hyviä arvauksia, niin en ihan hahmota, mitä iloa tuosta historiallisen kehityksen tuijottelusta, mikä informaatio on siis ihan kaikille saatavilla, on..
 
hyviä arvauksia

tässä se Minun "menestyksen" salaisuus

en kattele mitään käppyröitä vaan aivan mutulla ostan kun oletan että tästä se nousee senverran että pääsee myymäänkin

ja tämä arvasutyyli ei ressaa sitten yhtään, en sitten tiedä ressaako tuollanen anaalyyttisempi toimintamalli
 
vähän tosin harmittaa, kun on aika komeasti punaisella kun kokorahalla on nestettä #hehe

mutta ne on kellorahoja,onely, minkäänlaista acuuttia käyttöä niille ei olisi
 
niin en ihan hahmota, mitä iloa tuosta historiallisen kehityksen tuijottelusta, mikä informaatio on siis ihan kaikille saatavilla, on..
Tekninen analyyssi ottaa kaiken tarvitsemansa tiedon kurssidatasta.
En tiedä mitä siellä kauppiksessa opetetaan. Tai opitaan. Onko termit markkinaliike- ja tukitasot millään tavalla tuttuja?
No kuitenkin. Junaan yritetään päästä takaisin mukaan vaikkapa 10% halvemmalla, jos on onnistuttu bongaamaan trenditaite, kun käännytään ylhäältä alaspäin ja nyt taasen yritetään löytää pohjia.
 
Viimeksi muokattu:

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom