Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
melkei_aina.jpg
 
Traumaattinen kampaamokäynti 😳

Sen olen jo kauan aikaa sitten huomannut, ettei luonnonkiharaa hiusta osata leikata ja laittaa, kuten pitäisi. Nyt tuli valitettavasti todettua, ettei permanentattuakaan hiusta osata leikata ja laittaa - mikä ei tietysti ole hirmuinen yllätys.

Kuinka vaikeaa ensinnäkin on ymmärtää, että märkänä suoraksi vedetty hius lyhenee, kun se kuivuu kiharalle? Voihan olla, ettei kampaajan hahmotuskyky vaan riitä, mutta mielestäni on ammattitaidon puutetta, kun kampaaja ei tiedä, että kiharaa hiusta ei pyyhkeellä hangata kuivaksi, vaan se painellaan. Kuivuvaa hiusta ei pörrötetä, vaan sitä rutistellaan. Kiharaa hiusta ei föönata käyttämällä harjaa, sitä kohotetaan sormin (tämän sain estettyä rääkäisemällä "ei harjaa" ennen katastrofin tapahtumista) ja föönissä on oltava diffuusori. Kuivaamisen tarkoitus ei ole hajottaa ja suoristaa kiharaa, vaan tehdä siitä erottuvaa.

Ja vielä lopuksi. Kun maksava asiakas sanoo, ettei halua jakausta, vaan päälaelle pitää tulla kiharaista volyymia ja mikään ei voi olla liian isoa ja villiä (koska Sylvikin on iso ja villi ) ja kampauksen tavoite on näyttää pyöreältä ○ eikä kolmiolta ^ , niin miksi lopuksi päälaella on jakaus, jonka molemmin puolin makaavat surullisesti suoristuneet latistuneet ja alakuloiset kutrit?

Onneksi vieressä oli leipomo, josta sain ostaa pullapitkon rauhoittamaan mieltä. Hiukset on kotona kasteltu ja oikeaoppisesti kuivattu & laitettu. Parin kuukauden päästä liian lyhyeksi leikattu takaosakin näyttää jo paremmalta 😐
Sitä odotellessa.
Sinun pitää kyllä varmaan alkaa bussilla käymään Pohjois-Karjalassa kampaajalla. Äidilläni on tosi kihara tukka ja on tyytyväinen kampaajaansa. Ainakin ymmärtää kuivata diffuusorilla. 🙄
 
Minä kävin tänään kuvattavana ammattikuvaajalla, jännä nähdä mitä tulee.
happy.gif
Riittää, jos saa jonkun kivan kuvan töihin liittyviin virallisiin viestimiin mutta jos jotain muutakin, niin plussaa. Varmaan joku otos onnistuikin, kun lähtiessä kuvaaja kysyi saako kuviani julkaista hänen omilla nettisivuilla ja somessa mainoskuvina. Toisaalta, malli oli tänään niin nättinä, että ihme olisi jos ei olisi saanut edes yhtä hyvää otosta!
flirty.gif


#kiitoskampaajalle
#tukkahyvinkaikkihyvin
 
Sinun pitää kyllä varmaan alkaa bussilla käymään Pohjois-Karjalassa kampaajalla. Äidilläni on tosi kihara tukka ja on tyytyväinen kampaajaansa. Ainakin ymmärtää kuivata diffuusorilla. 🙄

Tuollainen luottokampaaja olisi kullanarvoinen. Olen käynyt välillä kalliissa kampaamoissa keskustassa ja sitten halvemmissa lähiökampaamoissa, mutta ei niissä loppujen lopuksi ole ollut eroa. Aina jotenkin outo lopputulos 😄
 
Mark Zuckerberg is Meta's lowest-paid employee—at least on paper. The tech entrepreneur's base salary for 2023 was a humble $1 dollar, while the median worker at the tech giant took home a staggering $379,000.

Aika huolestuttavasti kasvaa tämä gäppi työntekijöiden ja omistajien/johtajien palkkojen välillä.
 
Vähitellen alkaa kunnolla tajuta tilanteen, jossa seuraava päivä palkkaröitä on +3kk päässä. Me like. Kaikenlaista ohjelmaa on kuitenkin luvassa niin paljon, etten osta vanhaa neliveto-Tojotaa projektiksi.
Kyllä sitäkin vaihtoehtoa kannattaisi vielä harkita uudemman kerran.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom