Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Pitäisiköhän vapuksi leipoa parsapiirakkaa 😋 Jos tarvitsee jotain suolukkaa kaikkien munkkien välissä. Jotain sillimunavoileipää kanssa tarjolle. Ehkä mokkapalojakin. Täytynee tänään laittaa sima tekeytymään ja voisi ostaa jotain alkoholitonta olutta pullon tai pari. Minusta vappu on aina ollut kivaa aikaa 🎉🎈🥂

Offarilaiset varmaan panostavat juomapuoleen?
 
näin se on, jos bicylinder vaihtuu, niin Grönasta syntyy myös kaupat, ehkä muutenkin
 
Tuo eka vaatisi vähintään kiik rosberg viikset.

Kattelin jo yks päivä valkoisia ajohanskoja Ducatia varten.
 
Traumaattinen kampaamokäynti 😳

Sen olen jo kauan aikaa sitten huomannut, ettei luonnonkiharaa hiusta osata leikata ja laittaa, kuten pitäisi. Nyt tuli valitettavasti todettua, ettei permanentattuakaan hiusta osata leikata ja laittaa - mikä ei tietysti ole hirmuinen yllätys.

Kuinka vaikeaa ensinnäkin on ymmärtää, että märkänä suoraksi vedetty hius lyhenee, kun se kuivuu kiharalle? Voihan olla, ettei kampaajan hahmotuskyky vaan riitä, mutta mielestäni on ammattitaidon puutetta, kun kampaaja ei tiedä, että kiharaa hiusta ei pyyhkeellä hangata kuivaksi, vaan se painellaan. Kuivuvaa hiusta ei pörrötetä, vaan sitä rutistellaan. Kiharaa hiusta ei föönata käyttämällä harjaa, sitä kohotetaan sormin (tämän sain estettyä rääkäisemällä "ei harjaa" ennen katastrofin tapahtumista) ja föönissä on oltava diffuusori. Kuivaamisen tarkoitus ei ole hajottaa ja suoristaa kiharaa, vaan tehdä siitä erottuvaa.

Ja vielä lopuksi. Kun maksava asiakas sanoo, ettei halua jakausta, vaan päälaelle pitää tulla kiharaista volyymia ja mikään ei voi olla liian isoa ja villiä (koska Sylvikin on iso ja villi ) ja kampauksen tavoite on näyttää pyöreältä ○ eikä kolmiolta ^ , niin miksi lopuksi päälaella on jakaus, jonka molemmin puolin makaavat surullisesti suoristuneet latistuneet ja alakuloiset kutrit?

Onneksi vieressä oli leipomo, josta sain ostaa pullapitkon rauhoittamaan mieltä. Hiukset on kotona kasteltu ja oikeaoppisesti kuivattu & laitettu. Parin kuukauden päästä liian lyhyeksi leikattu takaosakin näyttää jo paremmalta 😐
Sitä odotellessa.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom