Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
IMG_4577.jpeg


Taitolaji ja tyylejä oli monta
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Harvan mielipiteellä tälläkään hetkellä väliä.
En usko, että äkkirikastuminen juuri muuttaisi tilannetta.
Vitsillähän tuo edellinen, mutta siis tuo Nautilus on meikäläisen makuun yks hirveimmän näköisistä kajareista ikinä :D Enkä oikein kauheasti piittaa mistään noiden mallista.

Että noiden kajareihin ei varmaan ite tulis käännyttyä, jos rahaa olis liikaa. Magicohan se ois rahamiehen peli varmaan. Tai onhan noita tietty Wilsonit ja muutkin, nekin kyllä sarjaa susirumat.
 
Ja vithuu, miks aina sillon, kun on isoin näläkä, niinku nyt uinnin jälkeen, Woltin kuriirit kantaa safkat jonnekin ihan muualle kuin minne tilattu..

Nyt sitten chatataan jonkun Aminan kanssa, että mikä meininki.

Ois tuolla jotain kanaa, mutta en rupea nyt paistamaan.
 
Ei minun elämä kestä semmoista päivänvaloa että naapuritki näkee mitä on meneillään 😁 Henkilökohtaisesti eniten rassaa siis just tää ihmisten paljous,

Juu, toki se eurojaskavoiton järkevä käyttö riippuu nykyisistä lähtökohdista.

Tuon yllä mainitsemasi ongelman ratkaisimme itse muutama vuosi sitten ilman lottovoittoakin, etäisyyttä naapuritaloihin on jo n. 150 metriä mikä on passeli että kuulumiset voi joskus vaihtaa tai jelppiä pikkuasioissa puolin ja toisin, mutta omalla pihalla voi perseillä täysin rauhassa.
 
Sic-annostus pällipilleriin toimii kerrassaan erinomaisesti. Iso ero siihen, mikä vointi oli viikko sitten. Ihmeellistä!!!! Ihan kuin olisin nähnyt Jeesuksen. Voisikohan näitä tilata rekkakuormallisen varastoon. Kerrankin lääke, mikä toimii todella. Toivottavasti vaan pelittää normiannostusta kauemmin.

Haittoina tosin päänsärky, vatsakipu, ripuli ja voimakas pahoinvointi 🤢

Kouristuskohtausta ei ole vielä ollut.

Onneksi en ehtinyt tehdä niitä amfetamiinikauppoja 😃
Seuraavaksi sitten ylikierrokset ja paniikkijarrutus.
 
Jotku ilmastoaktivistit teki volkkarin automuseossa (possusektorilla) #claccicen liimaan itseni lattiaan tempun. Henkilökunta lähti kotia, sammutti valot ja lämmityksen.
Muistelisin lukeneeni jutusta myös. Kauhea ulina tunkeutujilla siitä kuinka oli kylmä ja ei edes museo tuonut ruokaa ja juomaa. Aika harhaista menoahan tuo "aktivismi" on, paskotaan lattialle ja sitten valitetaan kun paska haisee.
 
Ja olen joskus monta vuotta sitten kävellyt tuosta ohi ja silloinkin katselin, että onpas kaukana kivasta sijainnista nämä talot tässä. Noin tuhannen kilometrin verran.
Aivan, eihän tuolta taia päästä ees pihasta pilkille hiissaamatta kelkkaa kärryllä ensin jonnekki.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom