Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Itselläni meni melkeinpä samoin kuin collareiden kanssa. Eka meni melkein 20 vuotta ilman päähinettä mutta sittemmin on satunnaisesti ollut niin profiilikuvan tyylistä kuin myös perus lippistä nykyään. Mutta ehkä silti sanoisin että päähine on päässä noin 33% kerroista kun astun ovesta ulos. Talvella 100% koska välitön päänsärky iskee pakkasesta.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Lippis on aika neutraali ja sopii moneen tyyliin.
Tämä on ehkä se avainjuttu; mitä muuta on päällä ja miten istuu kokonaisuuteen. Esim. jos on rennot tai liikunnalliset vaatteet niin ihan ok, käytän silloin itsekin, esim. lenkkeillessä. Sitten jos on esim. nahkatakki niin ei oikein istu kokonaisuuteen vaikka olisi muka kuinka tyylikäs lippis (kun en niistä mitään ymmärrä niin lippis on lippis).
 
meikämustiksella ainaki Suvena niin härövarustus useasti: nimittäin farmarinhousut, nahkatakki ja pyöräilykypärä ja ne nyt ei sitten niin mitenkään sovi yhteen: mutta aivan sama
Pyöräilykypärä on mielestäni ihan eri asia. Se on turvallisuusväline ja käyttäisin itsekin vaikka päällä olisi ns. siistimmät vaatteet tai sitten en pyöräilisi niissä vaatteissa.
 
Maukas tuulipukuralli edelleen Mandatumissa päällä.

jälkiviisaanaa niin valmetillahan se tämänpäivän tilikin olisi pitänyt tehdä

nyt olen vain ihan nesteessä, ei taida tänään myyntikaupoille päästä, tai mistäs sitä vielä tietää
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom