Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Joo, mut tossakin casessa itse tykkään, että tiimissä tehdään sitten oma sanasto, niin pysyy yhdenmukaisena ainakin tekemisen sisällä. Joskus tehty sellaista kanta-bäkkäri-frontti sanastoakin, jos eri tiimit vastuissa. Pääasia tosiaaan, että kontekstin sisällä olis yhdenmukaisuutta. Eihän se koskaan 100% ole, mutta tommoset jeesii vähän.
Joo, varmasti on hyötyä, mutta meillä ei taida olla nykyisellään kenelläkään aikaa lähteä säätään tollaista sen nykyisen sanaston lisäksi tai mielenkiintoa valvoa, että tota kanssa sit noudatettais. Kun ei oo oikein varsinaista, nimettyä arkkarirooliakaan nykyisellään. Tuo jälkimmäinen varmaan se suurin haaste. Kaikenlaisesta on kyllä palaveerattu, mutta jos noita juttuja ei kukaan seuraa, niin arjen tekeminen aina leviää.

Mut ehkä joskus taas sitten vähän särmemmillä käytännöillä. Katotaan meniskö yks myyntikeissi läpi. Sen tiimoilta vois olla syksyllä aineista.
 
Sitten kun Fea tulee näyttämään poloveaan ja jalkateräänsä torinlaidalle niin lupaan -75% vastaanottomaksusta...ja sanon luultavasti että "ota buranaa" #kaikkonen
Joo, tiedän ettei noille voi muuta tehdä kuin jumpata -ja syödä buranaa.

Ainakin ne on olleet kaikesta kipuilusta huolimatta paremmat kuin viime kesän Suomen ja Norjan Lapin kävelyiden jälkeen. Silloin ne oli vielä kaksi viikkoa reissun jälkeen ihan tulessa. Sohvalla maatessa.

Huomenna uintia ja vesijumppaa, ei koske mihinkään, eikä tarvitse ”tunnustella” ja ”pelätä” kipuja.
On kiva, että sain etsiydyttyä halliin. :)
 
On tietysti tämä vuosia jatkunut lonkkakipukin joka on ilmeisesti bursiitti.
Päähän ei koske. (y)

Jos keski-ikäiset sanoisivat kukin vuorollaan kaikki kehon osat joihin ei koske niin kuinkakohan monta offarilaista tarvittaisiin, että saataisiin noista osista koottua kuvitteellinen kokonainen ihminen? :unsure:
 
kaikki kehon osat joihin ei koske niin kuinkakohan monta offarilaista tarvittaisiin, että saataisiin noista osista koottua kuvitteellinen kokonainen ihminen? :unsure:
Tässä ollaan ensi viikonloppuna lähdössä vajaan 10 miehen reissulle, niin laskujen mukaan vähän päälle kaksi ehjää ukkoa tulee osista.
 
Suurempia kipuja ei ole ollutkaan hetkeen, mutta pieniä kolotuksia kroppa täynnä harva se päivä. Varmasti korvien välikin jumittaa.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom