Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Lienee lissunkin lempileffa.

Turhan psykedeelistä... Jotenkin hankala uskoa, että Besson ohjannut myös Le Grand Bleu (1988), joka nyt ehkä voi olla taiteellisesti dramatisoitu, mutta ei nyt kuitenkaan ihan niin seko kuin tuo edellä mainittu. Tai no, taisi siinä olla jo havaittavissa jotain bessonilaisuuksia.

3cced06af456a4223b62dc2c921479ea.gif
 
Ensimmäistä kertaa kokeilussa nämä. Lupauksen mukaisesti tulisia, ei tee mieli mättää.

 
Joo, meillä on kanssa nykyisellään projektin dokkareissa sanasto ja käännökset ja asiakas noita sit meille kääntää enkuksi ja ruotsiksi, kun on kyseisen toimialueen asiantuntija.

Aikaisemmassa duunissa tehtiin muun muassa jotain HR-integraatioita ja kotimaisesta HR-maailmastakin löytyy kaikenlaista, joka ei kyllä minusta käänny oikein mitenkään lontooksi.. mut tuolla vedettiin vaan mallilla villi länsi ja asiat oli sit koodissa milloin milläkin tyylillä tai kielellä.
Joo, mut tossakin casessa itse tykkään, että tiimissä tehdään sitten oma sanasto, niin pysyy yhdenmukaisena ainakin tekemisen sisällä. Joskus tehty sellaista kanta-bäkkäri-frontti sanastoakin, jos eri tiimit vastuissa. Pääasia tosiaaan, että kontekstin sisällä olis yhdenmukaisuutta. Eihän se koskaan 100% ole, mutta tommoset jeesii vähän.
 
Ensimmäistä kertaa kokeilussa nämä. Lupauksen mukaisesti tulisia, ei tee mieli mättää.

Nää on melkein ainoita kaupallisia chilinaksuja mitä viittii syyä, maistuu "joltain". https://urjalanmakeistukku.fi/herr-s-carolina-reaper-cheese-curls-juustosnacks-113g.html

Mutta kyllä omasta savutsilistä + sipseistä tehdyt savutsilisipsit.. #voiveljet #eisaakaupasta
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom