Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
emminä kun kuntoilusalin jälkeen onely

eli 3 tai 4 kertaa viikossa, kesällä kaksi
Ok, no tuollai uskallan väittää, ettei kannata varmaan ihan hirveitä muutoksia odotella entiseen, jos mikään muu ei muutu. Tuollai sää saat sen muutaman kymmentä grammaa enemmän proteiinia viikossa, varmaan hukkuu jo ylipäätään siihen, millasta safkaa teillä pyörii lounasravintolassa ja kreatiini nyt kerää vähän nestettä lihaksiin ja saattaa jonkun toiston jaksaa enemmän, mutta jos vetää kroonisesti liian pienillä safkoilla, niin kuin itekin aikanaan noita jauhoja vetäessä, niin ei noista oo oikeasti juuri mitään iloa.
 
Eikö Vataselle tuu joku uusi superauto. Voidaan nähdä vielä kunnon rälläys/kuminpolttovideoita. Arvostan Joelia, että hän ei oo menettänyt kaikkea lapsenomaisuuttaan vaan pystyy vielä edes jossain asiassa hupsuttelemaan ihan kunnolla.
 
mutta jos maku on paree?
Kovin subjektiivista tämä.

En minä toki millään muotoa halunnut ottaa kantaa itse ostotapahtumaan ja/tai ostajaan/myyjään, sikäli kun se ja sama jos molemmat osapuolet ovat vaihdantatapahtumaan tyytyväisiä.

Kiinnitti vain huomiota tavaran hinta ja köyhänä suomalaisena on kiva vertailla ja muistella menneitä.
 
Olikohan se joku Weiderin Giant Super Mass, jota vetelin itse juniorina.. se maistu muistaakseni ihan jollekin mansikkapirtelölle, kun veti rasvaisemman maidon kanssa.

En oo varma, mikä osuus oli pulvereilla ja mikä sillä, että ylipäänsä alko reenaan enemmän tosissaan, mutta paino oli alimmillaan jotain 75kg ja äkkiä se heilahti jonnekin ysikympin päälle.

Sittemmin ollut toki ongelmana pitää paino ja rasvat jotenkin järkevänä sen sijaan, että ois vaikeeta saada massaa. Että ongelmansa kullakin.
 
Arvostan Joelia, että hän ei oo menettänyt kaikkea lapsenomaisuuttaan

sitä helposti unohtaa kuinka nuori jannu hän vielä on

voi jee sitä lapsetti itseäkin vielä tuossa iässä, autolla mm. tuli liirailtua, mopedilla nousi eturengas

enää ei kinosta kumpikaan
 
sikäli kun se ja sama jos molemmat osapuolet ovat vaihdantatapahtumaan tyytyväisiä.

eniten olin tyytyväinen kuinka vaivaton ostotapahtuma oli, sitä se nimittäi no kun valintana on applepay, ei tarvi mitään yhteystietoja ym. omia nimiä täyttää, kun kaikki tulee siinä samalla kun maksaa


samasta syystä ostan kaikki tukkatöhnät ja hoiteluaineet munajonssonilta, on se ostelu niin helppoa, mutama klikkaus ja kassalla pari klikkausta lukitusnappua niin se on siinä
 
Voi- ja voi, tietyssä mielessä tullut taas ankarasti mokaitua osakebusineksissa. Valmetit ja Bolidenit meni myyntiin täysin väärään aikaan.
No sellaista se on, kun on taas tuulipuvut yrittäneet olla bulleroina. Nestettä en hevillä myy. Ja Orioneita.
 
Ekana kunnon treenitalvena 17-18v ikäisenä puolessa vuodessa 20kg massaa lisää, 80 ->100kg. Weiderin super mega mass 2000 oli kova sana. Varsinkin reisiin tuli pirusti raskausarpia. Painon noususta oli tietenkin luvattoman paljon läskiä ja nestepöhöä, mutta myös lihasta ja voimaa tarttui hyvin. En muista enää tarkkoja lukemia mutta ainakin 120-130kg tuli lisää voimanostoliikkeiden yhteistulokseen.

Voimailussa mikään ei ole niin helppoa kuin yli kulutuksen syöminen ja bulkkaaminen. Valitettavasti hyvä ruokahalu onkin ainoa asia jossa on lahjakkuutta.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom