Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Punttisalien hinnat tullu alas? Kylmät salit polkenu hintoja? Kävin viimeks salilla joskus 00-10 aikoihin ni salit makso ~50e/kk (pl kellarisalit). Nytte näyttää olevan ~30e/kk.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kun siis esim. tuo Liikku, jossa ite on juossut, on täysin asiallinen perussali kaikkine mahdollisine vermeineen

...ja magnesiumkieltoineen ym., jotka itselleni poistavat vastaavat ketjut suoraan edes mahdollisten vaihtoehtojen joukosta.

Paikallinen hinnoittelu ja vaihtoehtojen skaalahan siihen vaikuttavat, mikä on kilpailukykyistä ja mikä ei. Ptv:n suhteellinen vastine hinnalle ei varmastikaan ole vakio joka paikassa.

Täällä Porvoossa tuo ptv on 49€/kk, ihan siedettävä hinta siihen nähden että välineistö on priimaa, suorituspaikkoja on tarpeeksi ettei tarvitse jonotella edes ruuhka-aikaan ja painoja saa tiputella tonttiin. Noilla kahdella viimeisellä kriteerillä se on jopa ainoa vaihtoehto lähimaillakaan.
 
Varmaan vaikuttaa monella nuo smartumit yms. liikuntasetelit. Ei omasta pussista maksettavaksi niin kauheasti jää sitten lopulta. Ja kalliimmilla saleilla on vähempi Jonneja parveilemassa, osa ihmisistä on jopa valmiita maksamaan siitäkin.
 
mitä ne salit siellä teillä päin maksaa, jos tää on hyvä hinta-laatusuhteeltaan?
49€/kk joka käy vain yhden toimipisteen salilla. Tämä taitaa olla jokaisella ptvgymillä mahdollista ostaa joko verkkokaupasta tai sitten joillain saleilla paikanpäältä.


Edit. Fressistä maksoin 34.90 euroa kun valitsi määräaikaisen sopimuksen vuodeksi. 44.90 olisi maksanut ilman määräaikaisuutta.
 
Viimeksi muokattu:
Itsehän maksan jotain >50€/kk Elixiasta, että silleen. Kävisin edelleen ptv:llä jos en olisi näin saakutin laiska, sinne piti aina lähteä autolla. Ja pitskun sali oli aika ahdas ruuhka-aikaan.
 
49€/kk joka käy vain yhden toimipisteen salilla. Tämä taitaa olla jokaisella ptvgymillä mahdollista ostaa joko verkkokaupasta tai sitten joillain saleilla paikanpäältä.

Joo, no niin, katoin vaan tuo Jyväskylän verkkokaupan kohdalta, jossa ei ollut kuin kk-kortti 60€.

Tuollakin hinnalla käytännössä kalleimman salin kanssa jaetulla ykkössijalla, joskin tuo Klub1 näköjään vaatii 12kk jäsenyyden.

Mut joo, vois tyhmemmästäkin maksaa ja niin kuin edellisessä, niin sijainti merkkaa ainakin itelle ihan pirusti. Henk. koht ei oo kauheasti miettimistä, kun tuo halvempi muuttaa vielä tuohon viereen.

Eikä tarvii mankkuja, kun on Tafferit :P (ja on myös tuettu kotimaista bodausliiketoimintaa!)
 

Uhri oli tavannut tekijän ravintolassa, ja luullut tätä naiseksi. Baarissa mukana ollut uhrin ystävä kertoi, että tekijä oli näyttänyt ”barbilta” vaaleanpunaisessa topissa. Kaksikko päätyi tekijän kotiin jatkoille.
HELSINGIN käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1990 syntyneen Muhammad Yusri Bin Jaafarin raiskauksesta sekä laittomasta uhkauksesta kahden vuoden ja neljän kuukauden vankeuteen.

Ei oo tuoppiin syljetty tuona iltana.

edit. Juoda nainen kauniiks menee kyllä uusii sfääreihin kun mohammad juodaan barbiksi.
 
niin sijainti merkkaa ainakin itelle ihan piru
Tämä itsellänikin salin kohdalla yksi tärkeä kriteeri. Eikä omalla kohdalla ptvgym täytä sitä. Mutta noin yleisesti ptvgym vaikuttaa ihan ok salilta. Tampereella voisi verrata loadediin ja wfc:hen.

Välillä kaverin kanssa tulee tehtyä satunnaisia yhteistreenejä niin tulee kertamaksun hinnalla välillä käytyä muissakin paikkakunnan saleilla.
 
mikähän sitten on sopiva hinta, Minä kun en tiedä kun en ole seurannut hintoja kun en ole ollut jauhojne ostaja

mutta jospa tuossa on sama kun hoitoaineessa jota käytän, se maksaa myös muistaakseni saman 44e/litra! eli taitaa olla kallista, mutta eroaa suuresti esim markettitavarasta siinä että ei haise NAISelta vaan Mieheltä
Joskus vielä vuosituhannen alkupuolella juustoa valmistavat meijerit pyrki hankkiutumaan herasta eroon tavalla tai toisella, fitnessi ja sen myötä lisäravinteet oli vasta tuloillaan mainstreamiin, taisi kilo fitnesheraa maksaa 5-8€/kg.

Näin covidin ja fitneshypen jälkeisessä maailmassa taitaa fitnesheran keskimääräinen hinta olla 20-25€/kg brändilisästä riippuen.

44€/kg sisältää kyllä jo hyvinkin terveelliset katteet ja ei auta kuin hattua nostaa Vataselle. Aikalailla samanhintaista kuin ostaa valmiita pirtelöitä.
 
Aikalailla samanhintaista kuin ostaa valmiita pirtelöitä.
Fitnestukussakaan ei ole edes tarjolla niiden omaa heraisolaattia. Siinä oli paras hinta/laatu.
Halvinta oli Kuusamon meijerin hera, mutta se oli karmeata ainetta. En voi suositella kenenkään pilaavaan vatsaansa noilla halvimmilla sotkuilla.
Pelin henki on tosiaan muuttunut paljon. Tuotteet on brändätty ja hinta on noussut. Laatu on tuskin muuttunut.
 
Minä näin ulkona vieraslajin

arvauksia

muita hyviä arvauksia
 
En voi suositella kenenkään pilaavaan vatsaansa noilla halvimmilla sotkuilla.
Pelin henki on tosiaan muuttunut paljon. Tuotteet on brändätty ja hinta on noussut. Laatu on tuskin muuttunut.

eli pitääkö tämä ymmärtää, että kalliit on sitä samaa kuraa kun halvimmatkin?
 
Olen nyt hussannut vuodessa olville noin neljäsataa, sillä rahaa olisin saanu kynmenen pönttöä tuota toista tuotetta, pajoko vuodessa kuluu?
 
kalliit on sitä samaa kuraa kun halvimmatkin?
Taatusti nimensä mukainen tuote on perus pieruhera. Eli Whey. Osa laktoosi-intolerantikoista ei siedä sitä sitten ollenkaan. Isolaatit ovat enemmän vatsaystävällisiä. Isolaatin laatu on helppo tutkia kotioloissa, kun joku oikeasti vatsavaivainen testaa. HeHe. Vähän samalla tavalla, kuin huimausaineetkin testataan. True crime kirjoissa, siis.
Mutta mitään terveystuotteitahan eivät ole nämäkään, ummetuksen saa niilläkin aikaan.
Olen niin super laiska nykyään, että ostan vaan Valion profiil pirtelöä aamupuuroon makeutusaineeksi.
 
Olen nyt hussannut vuodessa olville noin neljäsataa, sillä rahaa olisin saanu kynmenen pönttöä tuota toista tuotetta, pajoko vuodessa kuluu?
En tiedä miten sitä vatasjauhoa on ohjeistettu vetään, mutta jos joka päivä vedät 30g, niin se (900g) purkkihan kestää sulla kuukauden. Saahan tuolla äkkiä saliharrastukselle lisää hintaa, jos joka kuukausi menee jauhoihin useampi kymppi.

Edelleen kyllä disclaimerina, että voi rahansa tyhmemminkin käyttää, mutta ensin kyllä ite kattosin nuo kotisafkat kuntoon ja vasta sitten niitä jauhoja olkoonkin, että proteiinilisät ja kreatiinit on niitä jauhoja, joista on oikeasti kunnollista hyötyäkin.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom