Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Pro-tip esim jäsen seekkerille. Ei kannata klikata niitä lissun linkittämiä IG postauksia...ei tule sitten omaan fiidiinkään niitä..tietenkin jos niitä refleksinomaisesti klikkaa... :rolleyes:
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Häpeälista, joita oli tarkoitus aina mennä ensi kesänä katsomaan:

1. Black Sabbath
2. Dio
3. Children of Bodom
Oon nähnyt tavallaan sekä Black Sabbathin että Dion, mutta en oikeasti kumpaakaan. Nimittäin Heaven and Hell kävi soittaan joillain kotimaisilla festareilla aikanaan ja sen kävin kattomassa. Pitäs vähän muistella, millaista matskua tuo oli.. jotain ihan hyviä veisuja niillä oli.

Bodom nähty varmaan useampaankin kertaan, ihan niistä alkuajoista lähtien.

Oma "häpeälista" ehkä

* Metallica
* AC/DC

Sen verran monta kertaa kummatkin käyny Suomessa, mutta jotenkin jo 2000-luvun alusta lähtien tuntunu siltä, että noi olis pitäny nähdä ysärillä.
 
En oo niin tarkasti seurannu miehen elämää. Nessin soololevyjä tuli Jyväskylässä asuessa kuunneltua laittoman paljon. Social distortion jäi vähän vähemmälle kuuntelulle, mutta on sekin kyllä livenä nähty.👌🏻
Tämä soimaan.
HipstamaticPhoto-722591316.146684.jpeg
 
Parhaiden keikkojen listalta löytyy ainakain Paradise lost, Kreator ja Rush.


Pahimman häpeän kohteen voi onneksi korjata ensi kesänä kun näkee Tarotin.
 
* Metallica
* AC/DC

Sen verran monta kertaa kummatkin käyny Suomessa, mutta jotenkin jo 2000-luvun alusta lähtien tuntunu siltä, että noi olis pitäny nähdä ysärillä.

Khyl, paikanpäällä oltu levynjulkaisukiertueilla kun vielä tuli merkittäviä levyjä ulos.
Ikä alkanu ykkösellä näissä kun oltu, mutta juu loppu on lähellä.
 
Hyvän shown nuo varmaan vetää edelleen, Brian Johnsonin äänestä en tosin tiedä, mikä on nykykondis, mutta henk. koht vaan vähän tökkäisee, jos 60-70 vuotiaat ukot vetää lavalla haara-asennossa metallia.. tai vähän se meikäläisellä vaan syö siitä showsta ja uskottavuudesta..

Vaikka soitannollisestihan tuossa iässä voi olla vielä ihan elämänsä vedossa, jos on riittäny motivaatiota reenata.
 
Herttinen sentään.

Joulu on ihan heti - ja minulla ei ole vielä yhtään jouluista koristetta kotona 😮 Normaalisti (onko elämässäni normaaliutta?)
on tähän aikaan jo ollut tähtilamppuja, kynttilöitä, joulukukkia yms esillä. Ehdottomasti täytyy nyt ryhdistäytyä asian suhteen. Joko hyasintteja on myynnissä?

Tänään ei kaupoille ennätä, koska menen sellaiseen kulttuuritapahtumaan, mikä vaatii tuntikausien tälläytymistä. Ilta sisältänee myös kohtuullista alkoholipitoisten juhlajuomien nauttimista. Tämän vuoksi lähialueturvallisuuden valvonta on poikkeuksellisesti tauolla viikonlopun ajan.
 
Axl Rose on menettänyt äänestään puolet jos enemmänkin. Silti ne keikkaa vetää ja hyvin myy. Hankalia tuommoiset kuka lääppi/teki mitä teki vuonna 1989. Enkä tarkoita sillä, että toisille ihmisille saisi tehdä pahaa. Vaan jos on viime perjantaina käyttänyt alkomahoolia ja huimausaineita, niin pystyykö viikonkaan päästä enää sanomaan, mitä on tarkalleenottaen tapahtunut.
 
Viimeksi muokattu:
Hyvän shown nuo varmaan vetää edelleen, Brian Johnsonin äänestä en tosin tiedä, mikä on nykykondis, mutta henk. koht vaan vähän tökkäisee, jos 60-70 vuotiaat ukot vetää lavalla haara-asennossa metallia.. tai vähän se meikäläisellä vaan syö siitä showsta ja uskottavuudesta..

Onhan se vähän hassun näköistä kun Biff Byford tai Rob Halford joutuu ottamaan reilun etukenon aina kun menevät vähän korkeammalle. Ja sitten muistaa, että ukot on vain muutaman hassun vuoden itseä vanhempia.

Nuorison tekemä musiikki on vain niin paskaa.
 
soitannollisestihan

Kuhan nyt ei pahoja mokia tee, mutta show pääasia hehe. Sisätiloissa nuo oikeasti toimii kun voi pimentää ja hallita valaistusta. Metallicassa olin R1 eturivissä hae One cunning stunts tubesta, ollaan sodassa fiilis paukkuu ja sarrrrjatulta ja tulihumahdus hetkeksi meni sokiaksi, sitte lähtee biisi, oli just niinku se ja siitähän sitä maksaa. Plus että James näyttää sulle keskisormea. AC/DC oliko joku encore tai vika biisi For those about to rock, ruudinhaju alkaa leviämään ja venaat että ampukaa jo For those about to rock: FiRE! Ja tykit pamahtaa aijettä. =D
 
Jälkikasvu haluaa katsomaan Metallicaa ensi kesänä ja ostettiin liput sille synttärilahjaksi. En oo koskaan bändistä niin suuremmin piitannut, mutta korjataan nyt aukko sivistyksessä. Mut siis onhan Kirk ihana.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom