Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO

Liitteet

  • Resizer_17009250665961.jpg
    Resizer_17009250665961.jpg
    96,5 KB · Katsottu: 39
Hyvä. Hämmästelinkin sidontavarustuksen vähäistä määrää ja miksi ihmeessä oli myös yksi pikkuliina 🤯
@punaniska

Sillä pienellä liinalla sidottiin takaikkunan reikään pala vaneria, jotta hudlari ei mene kuljetuksen aikana täyteen lunta.



Ikkuna oli siis perinteisesti juuttunut auki asentoon.

Itse kiesi oli sidottu joka kulmasta 4t liinoilla traileriin, pitäisi täyttää nykyiset kuormansidontavaatimukset.
 
Sammu näköjään valot taas komeasti, kun kävi vetämässä päiväseltään altaassa jonkun mitä lie vajaa kolme varttia suht reippaaseen tempoon ja löntysteli himaan. Söin, sohvalle ja silmät aukes joskus tossa 16 jälkeen.

Tuon heräteostossubbarin jos jaksais kytkeä testiin ennen paluuta sohvalle, niin siinä varmaan riittävästi aktiviteettia tälle päivälle. Jos ei siis lasketa sohvalla kuolaamista ja leffojen töllöttelyä.
 
Ei sitten Audiokauppa viittiny laittaa kotimaista virtajohtoa pakettiin matkaan.. Montaa euroa eivät maksa, mutta kai tuota pitää joku sinutteluposti sinne laittaa.

muoksista. ei tää Dynaudion subi (S9) nyt mikään kustannustehokkain subi ole (799€ on pyynti), mutta pieni, menee kuitenkin 22hz saakka ja kuulostaa toimivan varsin mainiosti. En tiiä, kai tän joutuu lunastamaan..
 
Viimeksi muokattu:
Vähän varmaan joutuu kyllä vielä hakeen paikkaa. Bassot kuuluu nyt tossa oven suussa, kun pitäs osua vähän paremmin tähän jakkarallekin.

Mutta se siitä tältä päivää. Pizza tulossa ja sohva kutsuu.

muoks. linkataan nyt musaakin:



Tänkin oon muistaakseni joskus takavuosina nähny livenä..
 
Foodoralla ei välttämättä mee täällä kauhean lujaa.. toinen kerta nyt suht lyhyeen aikaan, etteivät löydä safkalle kuskia. Woltista onneksi sai, koska näläkä.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom