Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Ostin tommosen 1992 jenkeistä ja edelleen pojalla käytössä. Sissipipo sopii hyvin ton kanssa, säästyy stetsonrahat.
Olikin muuten 1989. Ihan hyvä ostos kun kohta 35v jo käytössä.

On kyllä lämmin takki, kauluksen kun nostaa vielä pystyyn ja remeleillä kiinni niin tarkenee.

Laatuun kannattaa panostaa, eli hintalappua ei pidä liikaa tuijottaa.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Rottatakki ostolistalla, bomberi vois mennä myös.

PS. @vokot
IMG_6972.gif
 
Pizzaa on, vähän zero-kolaa, vähän namia, juustosuikeroita, kaupasta paistettu kasslerin mötkö ja arnoldsin donitsi meni äsken. Kai näillä illan pärjää. Oli kyllä tarkoitus saada jotain aikaankin, mutta kauppareissu plus pieni kävelylenkki näköjään kaikki, mihin on pystyny.

Leffan vois toljotella varmaan seuraavaksi. Hästäg vauhdikasta on elämä.
 
Kempowerit plussalla kun annista vain ostettu, tosin määräkin aika pieni.
Siellä olivat ison rahan miehet jo tienneet Teslan lähtevän samaan leikkiin ennen tuulipukukansaa ja periferioiden pukumiehiäkin niin siksi hinta laskenut.
Nyt jenkeissä valuu pankkien laput alas jostain syystä, liekö ennakoivat sielläkin laskua ja epävakautta lainamarkkinoille?
Suomessakin saattaa piillä luottotappioriskiä Nordealla, vaikka nyt onkin pankit kovassa vedossa mutta jos talvella alkaa firmaa toisensa perään kyykkäämään niin näkyy jossain vaiheessa. Toisaalta pitkien kausien nollakorot kun vaihtunut nyt normaaleihin korkoihin kantaa ainakin vielä Q2 yli, mutta ikävästi markkinat menee etukenossa niin ihmettele vaikka sekin ottaisi vielä tämän vuoden puolella osumaa.
 
eihän sulla semmoinen auta, jos laittaisit luureista tai miksei kajareista jotain miellyttävää / rauhallista musaa taustalle, kun rupeaa nukkumaan?

Pitäisi joskus kokeilla. Suhtaudun hieman epäillen, koska minulle täytyy olla hiljainen ympäristö nukahtamiseen. Joku joogapimputusluonnonäänirelaxjuttu.
 
Pitäisi joskus kokeilla. Suhtaudun hieman epäillen, koska minulle täytyy olla hiljainen ympäristö nukahtamiseen. Joku joogapimputusluonnonäänirelaxjuttu.

Etsit jotain itselle mieluista pehmoisen tasaista musiikkia, jossa ei ärsytä mikään. Ja laita se olkkariin hiljaiselle soimaan, niin ei ole ihan korvassa kiinni.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom