Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
onko tuo sen arvoista?

Minä en keksi kuinka paljon pitäisi tienata että öitä alkaisin viettää tuohontapaan
Ei. Siksi mietinkin, mitä teen ensi syksynä! 🤗

10,5 h plussaa tälle viikolle, ei jestas. Jospa ensi viikolla olisi homma paremmin hallinnassa, kun erikoislääkäri palaa hommiin. Ois varmaan pitänyt ruinata ylilääkärin palkka tälle viikolle!
 
pari tutetta taas tuli


IMG_6548.jpeg
 
Täällä kun ei hetkeen ole puhuttu treenaamisesta niin tulipa mieleen, että @63kg mulla oli penkkiohjelmana kasari-ysäri treenioppien mukaan pyramidi. 70-80-90-100-90-80-70.

Aika hapokkaat määrät toistoja. Sama päti muihinkin lihasryhmiin, joten ei ihmekään, että sai syödä kuin hevonen eikä massaa kertynyt. Päälle tietty koirien kanssa 2-3 tuntia päivittäin ja pyöräilyt päälle.

Aika kyllä kultaa muistot, mutta parhaimmassa kunnossa toi eka sarja 70:llä taisi olla 20 toistoa. Satkulla ei tolla metodilla mennyt koskaan kuin se yksi toisto.

Mikäköhän olisi ollut maksimi jos olisi koskaan koittanut. Hyvä vaan kun ei koittanut, paikat rupesi hajoilemaan sitten vanhempana kun piti kokeilla.

Nyt kaksi kertaa painavampana mietin miten pääsee kauppareissun läpi ilman, että joku paikka pohje-pakara-selkä linjalla sattuu lamauttavasti.
 
Kävitkö leikkimässä telineillä?

Siinä voimaili joku mummokööri, niin en kehdannut mennä - olisivat varmasti rökittäneet minut. Ne on niin vetreitä nykyään ne palvelutalon vanhukset.

Äipällä on PAH ja syövän sytostaattihoidot meneillään ja se edelleen kävelee Keilankannasta keskustaan 😳
 

Suositut

Back
Ylös Bottom