Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
1000003217.gif
 
Tämä se syy miksi en voimaile tai kamppaile enää. Lisäksi bodaus on kivaa.

Hauskintahan on se, että en ole ikinä loukannut itseäni pahasti salilla treenaamalla eikä minulla ole isompia kroonisia vammoja. Viimeisen vuoden treenit ryssivät vanhan, ajat sitten käytännössä oireettomaksi kuntoutuneen olkapäävamman uusiminen siitä kun reilu vuosi sitten kaaduin iltajuostessa aurauskepin nysään ja tulin alas käsi edellä sekä stressi ja uupumus, joiden vuoksi kroppa ei vain enää vastaanottanut tekemistä ja kevään huipennuksena oli munuaisaltaan tulehdus, virtsatietulehdus ja akuutti eturauhastulehdus, crp parhaimmillaan 260, ja sitten menikin pari kuukautta lähinnä nukkuessa kaikki vapaa-aika ja vasta nyt syksyllä alkaa olo olemaan normaali ja keho kestämään liikuntaa, vaikka vieläkään ei uskalla ulosmitata jaksamistaan liikaa. Ja tuosta sairastumisestakin syytän stressiä ja sen alentamaa vastustuskykyä, koska mitään selittävää syytä ei löytynyt enkä yleensä sairasta ikinä. Että ei voimailu ole vaarallista vaan elämä nykymaailman tahdissa ylipäätänsä.

Hyvänä puolena se olkapääkin tuntuu asettuneen tässä kuukausien levon aikana.
 
Ei ihme että tuon rajapyykin jälkeen sattuu koko ajan johonkin.

Juuri näin. Ei minun selässäni kaksikymppisenä vielä mitään kipua ollut. Kolmikymppisenä alkoi oireilla ajoittain. Nelikymppisestä lähtien kipu on kroonistunut - siitä lähtien muutenkin ilmaantunut kaikenlaista fyysistä kremppaa. Alamäki on jyrkkä.
 
Thaiboxing aikaan oli aina sormet ja varpaat mustina mutta ei mitään isompaa, en oo kyllä punttitouhuissakaan pahemmin satuttanut.
Crossfitissä rapsahti takareidessä vähän jotain ja oli kipeä pari kk ja esti esim. juoksut mutta ei jäänyt mitään haittaa, kerran lipsahti jalka boxihypyssä ja 20cm vekki sääressä.
Hoho, kamppailussa saa tottua vielä enemmän olemaan kaikenlaisten kolotusten ja naarmujen kanssa, mitä salitreenissä. Itekin kyllä kokeiltu.

Liikuntamuotona ois toki muutaman kertaluokan järkevämpää ja monipuolisempaa, mutta ei oikein itekään enää jaksa. Eikä kestä varmaan paikatkaan. Enkä halua paskoa sormieni niveliä, kun haluan soittaa.
No älä! Eka kerta kun aloin kamppailee niin jalka auki niin että kk ei pystynyt kävelylenkille!
 
mutta ainahan sitä, tääläkin, kehotetaan hymyilemään

nytkö se onkin huono asia?
 

Suositut

Back
Ylös Bottom