Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Onks tää joku brittiläinen aamiaispitsa? Sen oloset täytteet. :unsure:
Taitaa olla se pizza, jota Quantanamossa syötettiin sotavangeille. Sotaoikeuteenhan ne vanginvartijat sitten joutuivat. Olisivat vaan tyytyneet waterboardingiin niin ei ketään olisi kiinnostanut.

rummut.JPG


Sitten kompuutteri kiinni ja olut auki.
 
Jaahas. Pakettia 'yritetty toimittaa' ja kun 'vastaanoottajaa ei ole tavoitettu' niin viety noudettavaksi jonnekkin ählämsählänpaikkaan.
 

Siellä on sheikki ali hassan visioinut. Rahaa on.

Toivottavasti tilaavat hissit Koneelta.
Omituisia pointteja kaupunkitutkijalla, totta helvetissä sen kaupungin on hyvä jäädä varjoon, tsiisus sentään ei kukaan halua Saudi-Arabiassa käppäillä metriäkään auringonpaisteessa pähkähullu ajatus. Ja mitenkä tuo nyt hankalampi kulkea kuin mikään muu vastaavan kokoinen kaupunki, sanomattakin selvää että ei ole tarkoitus joka päivä kulkea päästä päähän ja varmaankin useampikin ns keskusta alue olisi matkan varrella. Valtavasti vie energiaa, mutta justhan sen piti perustua kokonaan päästöttömään energiaan ja mikä muu miljoonakaupunki ei vie valtavasti eneegiaa? Varmaan rakennusten katot ja vähän muutkin klasit aurinkopaneelia ja energiantuotto hieman eri kuin täällä. Se olis ollu hyvä pointti että asut ählymaassa ählyjen keskellä sen takia ei toimi valkonaamalle, niin jep totta.
 
Back
Ylös Bottom