Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kaikkien epätieteellisten laskelmien ja tutkimusten jälkeen päädyin vastukseen jonka ohmit on samat kuin alkuperäisessä etuvastuksessa.

Kun alkuperäisen etuvastuksen arvo kerran selvisi, niin sitähän kannattaa käyttää koska se on toiminut uutenakin kuten valmistaja haluaa. Sinänsähän laskenta on niin helppoa, että kyse on vain siitä mikä on oletettu tarkka akkujännite ja mikä haluttu jäänösjännite - lähtötietohan oli, että suunnilleen puolet nimellisjännitteestä. Voi olla, että oikeasti se ei siis ole tasan puolet, kuten laskennassa. Muutenkin käyttösovellus antaa niin paljon anteeksi, että täällä lasketuilla arvoillakin systeemi olisi varmasti toiminut, pääasia että vastus ei ole esim. 0,1ohm jolloin jäisi käytännössä täysi hehku päälle eikä montaa ohmia jolloin tulpat eivät käytännössä jälkihehkuttaisi eikä tehonkestoa jättäisi liian pieneksi, jolloin tulisi savua.
 
Juu näyttäisi olevan jatkoa. Pitääkin ostaa tuokin. En tiedä miksi tuon 12 diktaattoria -sarjan nimi on tuollainen, vaikka siinä on 39 jaksoa ja yhtä monta diktaattoria. Onko alkuperäinen suunnitelma sitten ollut tehdä 12 jaksoa, mutta suosio yllätti?
Nyt vasta aloin tota sarjaa kuunteleen Ylen Areenasta, onpa hieno. Kyllä tulee Putinin touhut mieleen monesti.
 
D50119DDD2AC406EF6FD9FA7E8957D4005C8A779

Piti kai jotain tänne kirjottaa, mutta tennishamekeskustelu häiritsi keskityskykyä.
 
^ juuri noin. Makaan soffalla ja kissa raapii parvekkeella ovea, kun tahtoo sisälle. Vääntäydyn avaamaan. Kellahdus takaisin sohvalle. Kissa maukuu oven edessä ja haluaa takaisin parvekkeelle. Kesän lämpimät kelit tuovat hetkellisen helpotuksen, kun ovi on koko ajan auki.
 
Back
Ylös Bottom