Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Mikäs se tämmönen on, luulin että ne myy ruokaa eikä jäsenyyksiä...
Äpillä saa tilattua ruuat ennakkoon, siinä yhteydessä ilmeisesti tuli jäsenyys. Kahve aina halupalkaksi nyt gold jäsenenä saan kahvin ja keksin!
 
Kesä on ohi

Se tuli täksi illaksi pohjoiseen. ☀️

Kerrassaan upea keli. Ilma on kuin linnunmaitoa. Paistaa, mutta ei paahda. Tarkenee hihattomassa. Tuulee leppoisasti, eikä ole kokoonpanoja. 🦟


20230805_185017.jpg
 
Se ois tunti, niin kapuaa Kotipelto ja kunppanit lavalle. Ilma on hämmästyttävän mainio. Kalajavalijoima heikko, mutta janoon menee. Nyt on fiilis, että ehkä täältä pyörällä uskaltaa kotiutua. Tai no, Airbourne alottaa vasta 23:15, ehtii muutaman voimajuoman vielä juoda.

Karjalaisen Jukka oli tapansa mukaan oikein hyvä. Jatkakaa, mutta ei mitään helevetin bodauskeskustelua.
 
Se tuli täksi illaksi pohjoiseen. ☀️

Kerrassaan upea keli. Ilma on kuin linnunmaitoa. Paistaa, mutta ei paahda. Tarkenee hihattomassa. Tuulee leppoisasti, eikä ole kokoonpanoja. 🦟


katso liitettä 254059
Asiaa. Juuri sama fiilis, kesän mahtavin ilta. Tulee mieleen esim. illat Gardajärvellä, mutta valoa enemmän, eli supersää.

Tässä lempinäkymäni omalta terassilta. Makaan koiran vieressä matolla. Hän kylläkin närkästyi kännykän käytöstä ja nousi moralisoimaan.
IMG_2786.jpeg
IMG_2785.jpeg
 
Vain kolme.

Mutta kohta saunaan.

Ja sitten 2

Sitten naama tyynyyn
Aika tiukka linja herralla. Onko Sylvin vaatimus?

Täällä Porissa festareilla ei nallea saa. On vaan Lapparia tai Lahtelaista. Ihme touhua. Ei sillä, että perusnallea ostasin, mutta Neipa ja Summer on hyviä. Jazzeilla sai niitä. Olvin kylläkin vielä paremoia.
 
Sveitsiläinen lehmäpaimen täyttää tänään 6v ja sai lahjaksi (natsi)pesukarhun. Uhka yhteiskunnalle eliminoitu.

katso liitettä 254045
Tähän liittyen. Katsottiin sitten kaverin kanssa uusin John Wick juhlan kunniaksi (koira kuvassa ympyrällä merkattu kun ei muuten oikein erotu.)

Hevoset jostain syystä kiinnostavat ruudulla ihan hulluna. Tällä kertaa rupesi leffan loppupuolella oikein kunnolla ahdistamaan se koiran näytteleminen, katsoi mua ahdistuneena ja rupesi komentamaan.

Ja sitten sanotaan, että koirat eivät tajua telkun kuvasta mitään.

IMG_2778.jpeg
 
Back
Ylös Bottom