Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
No joo, on kyllä vaikea. Lisävinkkinä, että on ollut myös (legendaarinen omalla tavallaan) F1-talli ja on Finskulta saamasi opaskirjan maasta 😄

E. No kerron, kun googlasit jo kuitenkin. Cisitalia kyseessä. Osallistui yhteen F1-kisaan ja sekin kariutui jo harjoituksissa auton hajoamiseen.
Googlasin minäkin. Näköjään siis Porsche 360. :barefoot: Oon jopa nähnyt auton possumuseossa. Liian pitkä artikkeli miten auto oli välissä Possu, välissä Cisitalia ja mitä lie.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Googlasin minäkin. Näköjään siis Porsche 360. :barefoot: Oon jopa nähnyt auton possumuseossa. Liian pitkä artikkeli miten auto oli välissä Possu, välissä Cisitalia ja mitä lie.
Juu, Possun kone ainakin taisi olla Formulassa. Mutta hienoja pirssejä tekivät aikanaan, tuo F1-homma meni vähän reisille.

editorial-editorial-40493.jpg
 
Apocalypse Now: Final Cut

Areenassa.

Perkele. Pitääkö tässä ihan elokuva kattella. :unsure:
Käytiin kattoon tää jossain Hesassa jokunen vuos sit, ku oli 40-vuotispäivä tjs. tolla. Vaikka nähny ton miljoona vuotta sit kyllä jo, ni huhhuh oli visuaalisesti vaikuttava leffa isolta skriiniltä. Ihan järkyttävä pauke :D, ja näytti kalliimmalta ku 99% nykypäivän leffoista. Budjetti 30 miljoonaa, mikä varmaan iso ton ajan leffaks toki.
 
&yksin nukkumaan #niinaina

kun ei osaa

kun ei ole höpönassu
 
ainii, heeseekelle piti poustat yota joka kiersi rinkiä koko JumalanEhtoon

IMG_4501.jpeg

ei silti oääse likellekkäön komeudessa catillakille joka kiersi myös pil.rink. yhtäjulkua

IMG_4502.jpeg
 
Rautaperseily jatkuu viel tänään. Mökki vuokrattu ja 4 äijää pelaillut vähä monimutkaisempia lautapelejä. Klo 22 kysyin et olisko viel joku peli ja sit nukkuu... peli kesti sitten 0400 asti. Mökissä vain kova pirttipenkki niin alkoi pers kanikat jo kramppaa.
 
Back
Ylös Bottom