Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Perkules, joutuuko downshiftaamaan televiision äänentoiston soundbariin, jos (varmaan kun) pyöräytetään olohuoneen järjestys uusiksi.. joku kohtuu pikkusubi kaveriksi, niin ehkä sillaikin leffat kattois ja pelit pelais..

Mitä tuolla voittais, niin sais noi nykyiset pääkajarit sijoitetuksi kerrankin kunnolla ja sais olkkariin sit ihan musan kuuntelulle pyhitetyn systeemin, joka vois vaikka soidakin osapuilleen ok. Tuohon systeemiin sais vielä kitarankin kiinni pikkuvaivalla, jos joskus yksin kotona ollessa haluais soitella noiden isompien kenejen kautta.
Jos esim. Sennheiser Ambeo, niin saattaa kannattaa. Muuten ennemmin ehkä ei.

Toki riippuu täysin Henk.koht. vaatimuksista yms.
 
Jos esim. Sennheiser Ambeo, niin saattaa kannattaa. Muuten ennemmin ehkä ei.

Toki riippuu täysin Henk.koht. vaatimuksista yms.
Tjoo, noita eri soundbareja tuossa kerkesin jo googlaankin. Tuo on yksi listalla.

Oikeasti hyvää leffasysteemiähän ei tähän tilaa saa mitenkään, vaikka miten haluais, että kompromissi tää ratkaisu tulee olemaan joka tapauksessa. Ehkä arvotan enemmän nyt sitä, että saan ton musasetupin edes osapuilleen kuntoon ja kahtotaan taas sitten seuraavassa asunnossa, joko sais viimein riittävän tilavan, sopivan mallisen ylimääräisen huoneen, johon pykätä musa- ja leffasysteemit.
 
olenkin todennut parhaaksi poistumis ja sisäytymissuunnaksi elielinaukion, se on hieman vähemmän kamala kun muut suunnat jotak ovat niin sekavaa porukkaa täynnä

ja siitä ripeästi alepa alle ja kauas pois
Miksi yleensäkään mennä edes mokomaan syrjäkylään? Varsinkaan vapaaehtoisesti, saati että omakustanteisesti?
 
Eikös siellä assalla jatku aina sama meno, vartijat hakkaa ja poistaa huorat, varkaat, narkkarit, neekerit ja muutkin mutakuonot. Tän jälkeen nousee nousee hirvee meteli ja VR vai kukalie kiinteistöstä vastaava teeskentelee katuvansa ja pollarit valehtelee puuttuvansa väärinkäytöksiin. Ja sit tehdään uusi sopimus vartiointiliikkeen kanssa joka taas vetää turpaan edellä mainittuja henkilöitä, paitsi että huoria ei yleensä hakata.
Ja näin se pyörä pyörii, kaikki tän tajuaa.
 
Viimeksi muokattu:
Miksi yleensäkään mennä edes mokomaan syrjäkylään? Varsinkaan vapaaehtoisesti, saati että omakustanteisesti?

sielä on mukava piipahtaa &Jussinbaari

enkä ikinä keksi mitään muuta kohdetta mihin on vaivatonta junalla mennä

paitsi tamperse, mutta ei siinä ole semmoista hohtoa kun pääkaupungissamme
 
Back
Ylös Bottom