Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
onko tukka hyvin
Nyt pystyn taas hengittämään helpommin.

Screenshot_20230704_170348_QuickPic.jpg
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Olihan taas tapahtumia a-radalla.

Ihan yleisenä ohjeena kaikille, kannattaa tarkistaa mitä patruunoita siihen tussariinsa lipastaa, että kaliperi olisi noin niin kuin edes osapuilleen oikea.
 
Eivät myöskään hämmenny helposti, esim tiedusteluuni majavan kanssa sopivasta viinistä vastattiin täysin takeltelematta.

mitähän vain olisi vastannut hän, jonka aikana en uskaltanut mennä viinakauppaan kun yhtesti jos olisin häneltä tiedustellut mikä viini sopisi sinun seurassa nautittavaksi
 
Perkules, joutuuko downshiftaamaan televiision äänentoiston soundbariin, jos (varmaan kun) pyöräytetään olohuoneen järjestys uusiksi.. joku kohtuu pikkusubi kaveriksi, niin ehkä sillaikin leffat kattois ja pelit pelais..

Mitä tuolla voittais, niin sais noi nykyiset pääkajarit sijoitetuksi kerrankin kunnolla ja sais olkkariin sit ihan musan kuuntelulle pyhitetyn systeemin, joka vois vaikka soidakin osapuilleen ok. Tuohon systeemiin sais vielä kitarankin kiinni pikkuvaivalla, jos joskus yksin kotona ollessa haluais soitella noiden isompien kenejen kautta.
 
Back
Ylös Bottom