Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Screenshot_20230702_135047_QuickPic~01.jpg

#eihuono
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Minuakin houkuteltiin kurssille. Kyseinen henkilö naureskeli juurikin sitä, että hetki sen jälkeen, kun kouluttaja näyttänyt, mitä pitää tehdä ja kannustanut porukkaa, että "ei sitä voi kasata väärin", niin takarivistä oli kuulunut, että "mulla on tämä osa jumissa tässä, eikä lähde irti". :LOL:

En ole ilmoittautunut kurssille. 😅

Kyllä. Totisesti näin voi käydä. Sillä eihän heti pidä antaa periksi hankalan irto-osan kanssa. Voimalla runtataan. Nämä pistoolit olivat vieläpä täysin käyttämättömiä ja kouluttaja mainitsi, että voivat olla jäykkiä sen vuoksi, joten pienestä hangoittelusta en senkään vuoksi juuri välittänyt.

Ps. Päällimmäiseksi kurssilta taisi jäädä mieleen oikean etusormen paikan jatkuva tiedostaminen. Se ei saa vaeltaa huolettomasti sinne ja tänne. Kauhean stressaavaa 😟
 
Käyty kirkossa katsomassa konfirmaatiojuhlaa. Kirkkourut on edelleen hieno instrumentti, vaikka fiilikset aina kirkossa vähän kaksijakoiset. Päälle kunnon fillarilenkki, niin voikin alkaa kuolaan sohvalla ja urheilua tulee varmaan koko tämä vuorokausi (kaikkien suosikkilajit biljardi, frisbeegolf, yleisurheilu ja illalla taas biljardia sekä fribaa).
 
Tänään oli just sopivan viileä keli lämmitellä bitumimattoa kuumailmapuhaltimella.

Vielä pari kuutiota koivuhalkoja liiteriin.
 
Back
Ylös Bottom